"Πρωταθλητής" με Μπεργκ

Η πορεία πρωταθλητισμού του Παναθηναϊκού στον δεύτερο γύρο με τις 9 νίκες σε 13 παιχνίδια, ο ασταμάτητος Μάρκους Μπεργκ με τα 15 γκολ αλλά και η έλλειψη φρεσκάδας στα τελευταία παιχνίδια. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει.

"Πρωταθλητής" με Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει την 4η συνεχόμενη νίκη του για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, 6η στα τελευταία 7 παιχνίδια (ενδιάμεσος σταθμός η ισοπαλία με τον Εργοτέλη) και δείχνει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκα, αφού ήδη μετρά 9 νίκες σε 13 παιχνίδια (2 ήττες και 2 ισοπαλίες), όσες είχε πετύχει στον πρώτο γύρο σε 17 ματς!

Σε έναν δεύτερο γύρο, στον οποίο έχει νικήσει κατά κράτος τόσο τον ΠΑΟΚ με το 2-1 στη Λεωφόρο όσο και τον Ολυμπιακό με το 0-3 στο Φάληρο. Επομένως η πορεία της ομάδας είναι επιτυχημένη εκ του αποτελέσματος, από τη στιγμή κιόλας που ο στόχος της συμμετοχής στα πλέι οφ έχει ήδη εξασφαλιστεί.

Ωστόσο η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα τρια τελευταία παιχνίδια του με ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ-Απόλλωνα ήταν προβληματική. Δείχνει να έχει μείνει από καύσιμα! Η έλλειψη φρεσκάδας είναι εμφανής, οι παίκτες δεν έχουν τα τρεξίματα που μας είχαν συνηθίσει και το καμπανάκι φαίνεται να χτυπά ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του κυπέλλου και των πλέι οφ.

Άλλωστε ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει κάτι μέχρι τώρα και μπροστά του έχει δύο μεγάλες προκλήσεις, την κατάκτηση του κυπέλλου και της πρώτης θέσης στα πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ηγέτης σε αυτή την προσπάθεια είναι ο πρώτος πλέον σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Μάρκους Μπεργκ έφτασε τα 15 γκολ και οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του.

Ο Σουηδός φορ βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο της σεζόν που διανύουμε και με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί και τα γκολ που πετυχαίνει, απασχολεί ήδη ευρωπαϊκές ομάδες και δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό σε αγωνιστικό και όχι οικονομικό επίπεδο, θα υπάρξουν σίγουρα προτάσεις για τον παίκτη το καλοκαίρι και θα είναι ένα θέμα η παραμονή του στην Ελλάδα, παρά το συμβόλαιο που έχει για τρια ακόμη χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK