Η κατάρα των εκτός έδρας ματς

Η κατάρα των εκτός έδρας ματς
O Oλυμπιακός, για άλλη μία φορά, ήταν μία από τα ίδια στην Ευρώπη. Ότι και να κάνει στα εκτός έδρας ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Οι ερυθρόλευκοι, σε αυτά τα εννέα χρόνια συμμετοχής τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μπορούν να ισχυριστούν ότι τα έχουν δει όλα. Άλλες φορές ήταν άτυχοι, άλλες φορές οι αντίπαλοι ήταν πολύ ισχυροί, άλλες φορές οι ίδιοι ήταν κακοί και άλλες καλοί. Με εξαίρεση τέσσερις ισοπαλίες, το αποτέλεσμα είναι η ήττα.

Mάλλον δεν είναι υπερβολικοί όσοι μιλούν για κατάρα αυτής της ομάδας. Η κατάρα αυτή δείχνει να έχει επηρεάσει και τους παίκτες. Ακόμα και στο ματς με τη Λιόν, που οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν πέντε λεπτά πριν το τέλος δεν έδειξαν να πιστεύουν ότι μπορούν να φύγουν από το γήπεδο με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πάντως ο Ολυμπιακός έδειξε και κάποια θετικά στοιχεία. Πλέον όμως θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τους στόχους του και να κυνηγήσει την 3η θέση του ομίλου.

Στα θετικά του παιχνιδιού του «Ζερλάν» συγκαταλέγεται η εμφάνιση του Παντελή Καφέ που επισφραγίστηκε με ένα καταπληκτικό γκολ. Στα αρνητικά η για μία ακόμη φορά η μηδαμινή βοήθεια που είχε ο Ολυμπιακός από τον πάγκο και τον Τροντ Σόλιντ.

Ο Νορβηγός τεχνικός θεώρησε σκόπιμο να κάνει τις αλλαγές του πέντε λεπτά πριν το τέλος. Ενώ έχει δείξει ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής που δουλεύει καλά και ορισμένες φορές πρωτοποριακά στις προπονήσεις, δείχνει να υστερεί σημαντικά στον τομέα της τεχνικής καθοδήγησης από τον πάγκο την ώρα του αγώνα. Και αυτό φάνηκε στο «Ζερλάν».

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ισοφάρισε στο 84΄, έκανε την αλλαγή που είχε σχεδιάσει πριν την ισοφάριση βγάζοντας τον Στολτίδη και περνώντας στη θέση τον Κωνσταντίνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK