Με Ουζουνίδη το μεσημέρι, με Ζιλμπέρτο το απόγευμα

Ο κύκλος των ραντεβού που ξεκίνησε απ’ το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Αλαφούζος για τις αλλαγές στην "πράσινη" ΠΑΕ και οι δύο συναντήσεις που θα χαράξουν τις εξελίξεις σε ρόστερ και αποδυτήρια.

Με Ουζουνίδη το μεσημέρι, με Ζιλμπέρτο το απόγευμα

Ο κύκλος των αλλαγών που είχαν προαναγγελθεί στην «πράσινη» ΠΑΕ, ανοίγει επί της ουσίας από σήμερα (Δευτέρα 12/12), με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς το πρωί, επαφές στο «στρατηγείο» του στον ΣΚΑΪ, τρέχοντας τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα (κι όχι μόνο) του Παναθηναϊκού.

Από το πρωί της Δευτέρας, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έκανε συνεχόμενα ραντεβού με στενούς του συνεργάτες, θέλοντας να βάλει σε μια σειρά τις προτεραιότητες, αλλά και να πάρει τις τελικές αποφάσεις του στις αλλαγές που θα υπάρξουν στην ομάδα.

Απ’ τα πρώτα ζητήματα που έθεσε επί τάπητος ήταν οι αλλαγές στο ιατρικό τιμ της ομάδας, όπου αναμένεται να υπάρξει αποχώρηση του γιατρού Στάθη Χαραλαμπίδη μαζί με μέρος των συνεργατών του και μέχρι αύριο το πρωί, θα έχει οριστικοποιηθεί ποιοι θα τους αντικαταστήσουν.

Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν κι άλλες εσωτερικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και στη δομή της ΠΑΕ, τις οποίες θα «τρέξει» ο άμεσος συνεργάτης του Αλαφούζου Χρήστος Παναγόπουλος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12), μετά την πρωινή προπόνηση των «πράσινων», αναμένεται να γίνει και το ραντεβού του προέδρου του Παναθηναϊκού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπου θα συζητηθεί (πολύ πιο αναλυτικά πλέον) το πλάνο προσθαφαιρέσεων στο «πράσινο» ρόστερ. Οι παίκτες δηλαδή που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μετά τον Γενάρη, αλλά και οι θέσεις τις οποίες θα προσπαθήσει να καλύψει ο Παναθηναϊκός στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Το απόγευμα, θα ακολουθήσει ακόμη ένα πολύ σημαντικό ραντεβού του Αλαφούζου, αυτή τη φορά με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει στο αν αποδέχεται την πρόταση της διοίκησης για (εσωτερική) μετακίνησή του σε άλλο πόστο εντός της ΠΑΕ και συγκεκριμένα στη θέση του «πρεσβευτή» του συλλόγου στο εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση ο Βραζιλιάνος θα αποχωρήσει απ’ τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου, ενώ το «κενό» στα αποδυτήρια, σε πρώτη φάση θα καλυφθεί με την πρόσληψη ενός ανθρώπου, που θα αναλάβει καθήκοντα τιμ μάνατζερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK