Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κώστας Καίσαρης αποκαλύπτει το κόλπο-γκρόσο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Το γήπεδο στο Γουδή και η ταραγμένη σχέση με τον Σύριζα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

ΓΙΑΤΙ θέλησε να μπλεχτεί με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Η πρώτη και εύκολη ανάγνωση λέει για να εκπαραθυρώσει από την προεδρία τον Δημήτρη Μπαλτάκο, λόγω της κόντρας με τον πατέρα του. Το τάιμινγκ ωστόσο, αλλά και το πολιτικό παρασκήνιο, δείχνουν ξεκάθαρα, ότι το διακύβευμα, είναι πολύ πιο σοβαρό.

Κι έχει να κάνει με τη κυβερνητική εξαγγελία για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή. Με τον Ερασιτέχνη να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, στο εγχείρημα ο Γιαννακόπουλος θέλει, να σταθεί "απέναντι" στη Κυβέρνηση έχοντας εξασφαλίσει το win-win. Είτε όλα θα εξελιχθούν προς όφελος του Παναθηναϊκού στο σύνολό του, (ΠΑΕ και Ερασιτέχνη), είτε θα εκτεθεί η Κυβέρνηση για δημαγωγία.

ΔΕΝ θα πρέπει να ξεχνάμε την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όταν έγινε γνωστή η κυβερνητική πρωτοβουλία, για το γήπεδο στο Γουδί. Με ευθείες βολές κατά του Ερασιτέχνη (με τον οποίο έτσι η αλλιώς ήταν σε κόντρα ) και της ΠΑΕ. Ότι είχαν προχωρήσει σε εν κρυπτώ συζητήσεις, ερήμην της ΚΑΕ. Λέγοντας χαρακτηριστικά, "εγώ είμαι ο μαλάκ@ς της παρέας"; Ταυτόχρονα, έβαλε και την πολιτική διάσταση του θέματος:

"Πάνε και κάνουν προεκλογικά παιχνίδια με τον κύριο Παππά του Σύριζα. Δεν είναι πρόβατα ο κόσμος του Παναθηναϊκού".

ΣΤΗ συνέχεια, συντάχθηκε με τη γενικότερη προσπάθεια, αλλά ήταν εμφανές, ότι δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη. Η κίνηση ματ που ακολούθησε, ήταν να μπει ο ίδιος στον Ερασιτέχνη, για να πάρει στα χέρια του όλο το παίχνιδι. Στο άκουσμα μόνο του (μοναδικού πλεον) brand name Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις εκλογές του Ερασιτέχνη. Η Κυβέρνηση στο θέμα-Γουδή, θα έχει απέναντί της τον Γιαννακόπουλο.

Η ΣΧΕΣΗ Γιαννακόπουλου-Σύριζα έχει περάσει από σαράντα κύματα. Η σύγκρουσή του με την προηγούμενη Κυβέρνηση και ειδικότερα με τον Άδωνι Γεωργιάδη ήταν σφοδρή. Σε ομιλία του στη Βουλή με την ιδιότητα του Προέδρου των Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων, είχε επιτεθεί στους Σαμαρά-Βενιζέλο αποκαλώντας τους, "στημένους άσχετους η βλάκες". Ακολουθως στήριξε τη Κυβέρνηση Τσίπρα και στο θέμα του δημοψηφίσματος, δηλώνοντας ότι είναι υπέρ του "όχι".

ΞΑΦΝΙΚΑ όμως όλα τινάχτηκαν στον αέρα. Με τον Πάνο Καμμένο να καταγγέλει στη Βουλή τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για απειλητικά SMS κλπ. Η περίοδος "κρασιού και λουλουδιών" είχε λάβει τέλος. Το γηπεδικό, ήρθε σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο γιά να σταθεί "απέναντι" στον Σύριζα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Να είναι αυτός μέσω του Ερασιτέχνη που θα κάνει διαπραγμάτευση και την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Να γίνει δηλαδή επί των ημερών του το γήπεδο του Παναθηναϊκού και ταυτόχρονα να στεγαστούν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Έχοντας εξασφαλίσει όπως προαναφέραμε το win-win. Ή να γίνει το έργο και με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στεγασμένο στο 100%, ή να εκτεθεί η Κυβέρνηση για δημαγωγία. Μονά-ζυγά, μονόζυγα δικά του.

Στο τραγούδι της ημέρας Chuck Berry - Hoochie Coochie Man:

News 24/7

24MEDIA NETWORK