Ο μικρός Τάσος Γεωργίου και ο "ΦΙΛΑΘΛΟΣ"

Ο υιός του Γιώργου Γεωργίου κηδεύεται την Τετάρτη 25/1.Στη φωτογραφία με τη ποδοσφαιρική ομάδα του "ΦΙΛΑΘΛΟΥ", πριν 26 χρόνια στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο μικρός Τάσος Γεωργίου και ο "ΦΙΛΑΘΛΟΣ"

Την Τετάρτη, είναι η κηδεία του υιού του Γιώργου Γεωργίου, Τάσου που έφυγε τη Δευτέρα, σε ηλικία 35 ετών.

Στο 2ο Νεκροταφείο δίπλα στο γήπεδο της Ριζούπολης.Τραγικη σύμπτωση.Ο μικρός (τότε) Τάσος Γεωργίου,είναι στη φωτογραφία στο γήπεδο της Ριζούπολης, με την ποδοσφαιρική ομάδα του "ΦΙΛΑΘΛΟΥ".Καλοκαίρι του 1991 με τον "ΦΙΛΑΘΛΟ" και το "ΚΕΡΔΟΣ",να φτάνουν στον Τελικο του πρωταθλήματος Τύπου. Τελικός, που είχε βρει νικητή το "ΚΕΡΔΟΣ",με γκολ του "μπασκετικού" Γιώργου Κογκαλίδη, στη παράταση.

Στην αναμνηστική φωτογραφία, οι 13 (δημοσιογράφοι) ποδοσφαιριστές, της ομάδας του "ΦΙΛΑΘΛΟΥ", ποζάρουν με τα μετάλλια των φιναλίστ. Στην άκρη δεξιά, όρθιος με τα πολιτικά ο Γιώργος Γεωργίου, που εκτελούσε χρέη προπονητή. Όρθιοι από αριστερά: Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Βαγγέλης Μπεκάκος (μεταγραφή), Μάκης Μπεριάτος (μεταγραφή). Με τη φόρμα, ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και ο Στέλιος Σοφιανός. Οι τρεις της μεσαίας σειράς: Ο αείμνηστος Λάζαρος Μουρκάκος, ο φωτορεπόρτερ Θωμάς Χρυσοχοΐδης και ο Λευτέρης Αμπατζής.

Στην κατω σειρά:Σπύρος Τσάμης, Θοδωρής Ζαρμακούπης, Φώτης Ιωσηφίδης, Νίκος Τσούρτης και ο αρχηγός Βαγγέλης Μπαρλάς. Μπροστά από τον Τσούρτη, ο πιτσιρικάς τότε Τάσος Γεωργίου (με τη κόκκινη φόρμα στα χέρια του) πριν εκδηλωθεί η ασθένεια, που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο μικρός Τάσος Γεωργίου και ο "ΦΙΛΑΘΛΟΣ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK