Ο επικίνδυνος κύριος Περέιρα

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης σχολιάζει τη συμπεριφορά του Βίτορ Περέιρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, επισημαίνοντας ότι αν παραμείνει στο τιμόνι του Ολυμπιακού, οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να τον συνετίσουν.

Ο επικίνδυνος κύριος Περέιρα
INTIME SPORTS

Οι κάφροι των ελληνικών γηπέδων δεν χρειάζονται προκλήσεις για να μπουκάρουν στο γήπεδο. Στο ΟΑΚΑ οι 100 που διέκοψαν το ματς είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο πριν καν η μπάλα ακουμπήσει στο πλεκτό. Xάρηκα που δεν υπήρξαν πισωγυρίσματα στην απόφαση του Σταύρου Κοντονή. Με τα πρώτα επεισόδια τέλος. Μακάρι να συνεχιστεί η η ίδια τακτική στο μέλλον και σε όλα τα γήπεδα.

Αλλά επειδή ακριβώς οι συνθήκες είναι αυτές που είναι και δεν προβλέπεται να αλλάξουν στο άμεσο μέλλον, ο Βίκτορ Περέιρα συνιστά κίνδυνο και μάλιστα μεγάλο. Φάνηκε στη Λεωφόρο, φάνηκε στις δηλώσεις του περί "ανδρισμού" στο ίδιο παιχνίδι, φάνηκε και στο Ολυμπιακό Στάδιο με την πρεμούρα του να τρέξει να πανηγυρίσει όχι με τους ποδοσφαιριστές του, αλλά κάνοντας προκλητικές χειρονομίες στο πέταλο.

Ο επικίνδυνος κύριος Περέιρα
INTIME SPORTS

Στη Λεωφόρο οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού μας είπαν ότι ο προπονητής τους έχει κάθε δικαίωμα να βολτάρει στο χορτάρι και να τσεκάρει τις εστίες. Τώρα; Μήπως θεωρούν ότι έχει κάθε δικαίωμα και να κάνει κινήσεις του στιλ "σας πη...με" μπροστά σε χιλιάδες ξενερωμένους ανθρώπους, οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω και με εξαίρεση τους ηλίθιους που ανέφερα ήδη, ήταν άψογοι σε όλο το παιχνίδι;

Δεν με ενδιαφέρει πόσο καλός ή κακός είναι στη δουλειά του ο Πορτογάλος. Αν και προς το παρόν, δεν νομίζω ότι έχει βελτιώσει τον Ολυμπιακό αισθητά. Ακόμα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει κάνει πολλά και μεγάλα λάθη, αλλά όπως είπε και ο Θέμης Καίσαρης στη Super Ball έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι. Ενδεχομένως να χρειάζεται χρόνο για να παρουσιάσει έργο, όπως συνέβη με τον Μίτσελ. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν μείνει και την επόμενη σεζόν, οι διοικούντες τους "ερυθρολεύκους" θα χρειαστεί να του μιλήσουν σοβαρά για τη συμπεριφορά του.

Ο επικίνδυνος κύριος Περέιρα
INTIME SPORTS

Τέτοιου είδους, κατά τη γνώμη μου, βλαχομαγκιές προσβάλλουν πρώτα από όλους το σύλλογο που του δίνει ψωμί. Και η διαφορά γίνεται ακόμη πιο εμφανής όταν οι αντίπαλοι προπονητές, όπως ο Τραϊανός Δέλλας μιλούν τόσο σωστά και συγκρατημένα.Εκτός κι αν τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν τον ενοχλεί η στάση του Περέιρα. Ή ακόμη χειρότερα αν του αρέσει κιόλας. Δεν το αποκλείω καθόλου.

Υ.Γ. Για τη διαιτησία δεν έχει μεγάλο νόημα η συζήτηση ακόμα κι αν το γκολ του Χάρα μπήκε με το χέρι. Έχουμε δει όλοι διαιτητές που μπαίνουν με ξεκάθαρο στόχο να παίξουν Ολυμπιακό. Στην προκειμένη περίπτωση δεν συνέβη τίποτα τέτοιο. Προσωπικά, περισσότερο κι από τη δύσκολη φάση του 0-1, μεγαλύτερο διαιτητικό λάθος θεωρώ τη μη αποβολή του Μιλιβόγεβιτς στην ύπουλη και αντιαθλητική γονατιά που έριξε στον Μάνταλο.

Υ.Γ.2 Το ματς ήταν επιεικώς μέτριο αλλά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη συνολικά για 160 λεπτά (ενενήντα στο "Καραϊσκάκης" και εβδομήντα στο ΟΑΚΑ). Η κατάρρευση της στο τελευταίο εικοσάλεπτο, μετά και την έξοδο του Μάνταλου και τη λάθος αλλαγή του Ντακόλ χάλασε ό,τι έχτιζε μέχρι εκείνο το σημείο. Συμφωνώ πάντωςμε τον Δέλλα. Δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Record: "Οι προκλήσεις του Περέιρα έφεραν την εισβολή"

Επεισόδιο με Καραπαπά στη συνέντευξη Τύπου. Τι είπε ο Περέιρα

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Περέιρα στο γκολ του Χάρα (VIDEO+PHOTOS)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-1 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK