Λάδι στη φωτιά

Λάδι στη φωτιά
Aπό το απόγευμα της Κυριακής το μόνο θέμα το οποίο απασχολεί τα Μ.Μ.Ε είναι αν και πόσο θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για τα όσα θλιβερά ζήσαμε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Από το βράδυ της Τρίτης όταν και ανακοινώθηκε το κατηγορητήριο του αθλητικού δικαστή ,στην χώρα μας άρχισε πλέον να πνέει ο άνεμος της «εξυγίανσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου που τόσο καιρό μας είχε υποσχεθεί η αθλητική ηγεσία του τόπου.

Η αναμενόμενη και ουσιαστικά προαναγγελθείσα εξοντωτική τιμωρία του Ολυμπιακού θα φέρει την λύση στο πρόβλημα της βίας των ελληνικών γηπέδων που μόνο τα «παλιόπαιδα τα ατίθασα» από τον Πειραιά ευθύνονται, όπως προσπαθούν να μας πείσουν εδώ και μερικές μέρες, ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Ορφανός και οι «ειδήμονες» του ποδοσφαίρου που έχουν παρελάσει από τα τηλεοπτικά παράθυρα.Στον Ολυμπιακό μιλάνε για το στήσιμο της δεκαετίας και ετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή του συλλόγου για την απολογία τους αν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχουν και πολλές ελπίδες...

Οι Πειραιώτες πιάστηκαν σαν τα ποντίκια στην φάκα ,αφού παρά το γεγονός ότι το τεράστιο κομμάτι τυριού που τους έβαλε ο φίλαθλος Αχιλλέας Μπέος το είδαν, την φάκα που βρισκόταν από κάτω όμως δεν την πήραν χαμπάρι. Όποιος πιστεύει ότι ο ισχυρός άνδρας του Πανιώνιου έκανε όλη την φασαρία για τα εισιτήρια την περασμένη εβδομάδα γιατί απλά ήθελε να δείξει την δύναμη του και να ρίξει μια γροθιά στο κατεστημένο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον κουτός..!Το σίγουρο είναι τι ο κ. Μπέος εξυπηρετούσε κάποια συμφέροντα και για το λόγο αυτό την περασμένη Κυριακή βρισκόταν σε εγρήγορση από νωρίς κάνοντας φραστικές επιθέσεις( με χυδαίες εκφράσεις ) τόσο στους οπαδούς και τους παίκτες του Ολυμπιακού όσο και στους δημοσιογράφους τους οποίους χαρακτήριζε πιόνια και μισθοφόρους.

Το κατηγορητήριο λοιπόν είναι καταπέλτης για τον Ολυμπιακό παρά το γεγονός ότι οι εκθέσεις παρατηρητή , αστυνομίας ,και διαιτητή δεν αναφέρουν πουθενά εμπλοκή των 322 οπαδών της ομάδας που βρίσκονταν στην θύρα 9 και καθ’ολη την διάρκεια των επεισοδίων παρέμειναν αμέτοχοι. Κάποιοι μάλιστα παρατήρησαν ότι το κατηγορητήριο εκδόθηκε λίγες ώρες μετά την συνάντηση του κ. Ορφανού με τον πρωθυπουργό καθώς και ύστερα από τα δημόσια αιτήματα που εξέφρασαν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη για παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων για τα επεισόδια. Ισως όλα αυτά να είναι απλές συμπτώσεις όπως επίσης περί σύμπτωσης πρέπει να πρόκειται όταν εβδομάδες πριν τον αγώνα της Νέας Σμύρνης άνθρωποι από το περιβάλλον της κυβέρνησης και του κ. Ορφανού μίλαγαν για τιμωρία του Ολυμπιακού.

Θα πρέπει λοιπόν να ξέρουν όλοι αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα γραφεία των αθλητικών δικαστών. Δεύτερον την βία δεν πρόκειται να την πατάξουν αν και εφόσον αφαιρέσουν βαθμούς από τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. Αντίθετα, μάλιστα, λάδι στην φωτιά θα ρίξουν και στην συνεχεία θα δούμε ακόμη χειρότερα έκτροπα.Αλήθεια έχουν πιάσει ποτέ κανέναν από αυτούς που δημιουργούν επεισόδια στα γήπεδα και να τους ρίξουν μερικούς μήνες φυλακής χωρίς αναστολή; Ας το κάνουν μια φορά και θα δούμε μετά αν θα ξανακουνηθεί κανείς…

News 24/7

24MEDIA NETWORK