Αυτός είσαι Σέρχιο Αραούχο!

Όπως και στα πλέι οφ έτσι και τώρα ο Αργεντινός σταρ με δικό του γκολ "καθάρισε" για την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη και της χάρισε ένα "τρίποντο" για... τίτλο. Ο Μάνος Ναβροζίδης γράφει για τα δύο ζητούμενα που κέρδισε η Ένωση στην Πλατεία, για τους Σιμόες - Γαλανόπουλος που δεν "κολλάνε" ως δίδυμο και το δικαιολογημένο "χώσιμο" του Χιμένεθ

Αυτός είσαι Σέρχιο Αραούχο!
araujo EUROKINISSI

Έτσι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα, κάτι τέτοια "διπλά" όπως αυτό της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη δίνουν τίτλο κι ας είναι ακόμη νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Οι φαινομενικά μεγάλοι... στραβοπατούν συνέχεια, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν "τραβάει" και ο Ατρόμητος δικαία βρίσκεται στην κορυφή της Super League Σουρωτή. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι τα πράγματα είναι "μυστήρια" και το πρωτάθλημα... ορθάνοιχτο προς διεκδίκηση. Με τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο η ΑΕΚ "ξεκλείδωσε" δύο βασικά... κλειδιά για να πάρει τον φετινό τίτλο.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Το βασικότερο ζητούμενο ήταν το "διπλό" που δεν μπορούσε να κάνει φέτος η ομάδα του Χιμένεθ. Η εκτός έδρας νίκη ήρθε τελικά και μάλιστα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες για τους "BIG-4". Ο Πανιώνιος δεν ήταν τόσο καλός όσο με τον Ολυμπιακό, ωστόσο όσο η ΑΕΚ επέμενε στο εκνευριστικό της μοτίβο να πιέζει αλλά να μην σκοράρει ανά πάσα στιγμή κινδύνευε να πληγωθεί από τους καλούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν οι "κυανέρυθροι". Ευτυχώς ο Ανέστης στη μία και μοναδική που η ομάδα του τα... χρειάστηκε ήταν εκεί για να προφυλάξει την εστία του.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕΙ...

Το δεύτερο ζητούμενο ήταν να βάλει ένα κρίσιμο γκολ ο Σέρχιο Αραούχο. Η διοίκηση της ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης δεν έφεραν τον Αργεντινό στην Ένωση γιατί είναι... όμορφος, αλλά γιατί είναι παικταράς και με τα δικά του γκολ οι "κιτρινόμαυροι" θα μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα! Αυτό το "δίδυμο" Λιβάγια - Αραούχο, ίσως τελικά να μην και ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ όταν παίζει με ομάδες στυλ Πανιωνίου. Χρειάζεται περισσότερο έναν πιο... εργάτη να βοηθάει τον Αργεντινό, παρά ο Κροάτης που όταν δεν του βγαίνει το παιχνίδι κάνει κατάχρηση της μπάλας και δεν "ταΐζει" τον επιθετικό.

ΔΕΝ "ΚΟΛΛΑΝΕ" ΣΙΜΟΕΣ - "ΓΑΛΑΝΟ"

Παρότι η ΑΕΚ δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου από τον Πανιώνιο ήταν τυχερή γιατί οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το κακό κέντρο της Ένωσης όσον αφορά το δίδυμο Σιμόες - Γαλανόπουλου. Παρόμοιοι ποδοσφαιριστές που δεν "κολλάνε" μεταξύ τους και ειδικά ο Γαλανό τις περισσότερες φορές... τρακάρει με τον Πορτογάλο και τα "χάνουν". Τα λόγια περιττεύουν για τον Έλντερ Λόπες που παρουσιάστηκε στην ΑΕΚ σαν... κουτσό άλογο και τελικά είναι ο καλύτερος της παίκτης! Ο άνθρωπος είναι "βιονικός" μέσα στο γήπεδο, τρέχοντας ασταμάτητα και σωστά το βασικότερο όλων.

ΛΙΓΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

Πολύ καλά έκανε ο Χιμένεθ και τα... έχωσε στο ιατρικό του επιτελείο όταν αδυνατούσαν να πάρουν μία απόφαση για την κατάσταση του Τσόσιτς. Ο παίκτης δεν μπορούσε να συνεχίσει η ΑΕΚ έπαιζε με 10, ο Ισπανός... ωρυόταν και κάποιοι πέταγαν "χαρταετό". Ευτυχώς δεν έγινε καμιά... στραβή στη φάση γιατί θα γελούσαν και τα τσιμέντα! Καλές οι γιορτές και τα sold out με τη Μίλαν, ωστόσο η ΑΕΚ για να συνεχίσει να διεκδικεί τον τίτλο πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ευνοϊκό πως οι πάντες... γκελάρουν στην επαρχία, αλλά επειδή και η Ένωση ακόμη από τη γκέλα "διαζύγιο" δεν έχει πάρει πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ!

Υ.Γ. Κρίμα για τον Πέτρο Μάνταλο. Όχι, τίποτα άλλο, όμως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει σταθεί γενικά πολύ άτυχος στην καριέρα του και δεν του αξίζει τέτοια ατυχία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK