Η δικαίωση του Χιμένεθ...

Η ΑΕΚ σε μία μέτρια βραδιά αγωνιστικά, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισε ξανά τον Ολυμπιακό, βγήκε αλώβητη σε μία τριάδα παιχνιδιών με τους "ερυθρόλευκους" και τώρα πρέπει να κάνει το καθήκον της στα... πονηρά ματς τύπου Αστέρα Τρίπολης. Εικοσιένα ματς αήττητη η ομάδα του Χιμένεθ. Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μανόλο Χιμένεθ-ΑΕΚ EUROKINISSI

Όπως είχαμε γράψει και μετά το "διπλό" στο "Καραϊσκάκης", η ΑΕΚ έχει καταφέρει να φτιάξει μία ιδιαίτερη ψυχολογία, δεν είναι μαθημένη, ακόμη, να τελειώνει τον αντίπαλο τη σωστή στιγμή, ωστόσο παίρνει νίκες, τουμπάρει ματς και "φτιάχνει" τον διψασμένο κόσμο της!

Μπορεί, λοιπόν, οι παίκτες του Χιμένεθ να έκαναν τη ζωή τους δύσκολη στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, παρ' όλα αυτά δεν υπήρξε κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι που οι "ερυθρόλευκοι" να έβγαλαν πράγματα.

Τα μπακ της ΑΕΚ έκαναν εξαιρετικά τη δουλειά τους, γείωσαν τα ατού των φιλοξενούμενων και στο δεύτερο ημίχρονο πια έκαναν τη ζημιά εις διπλούν οι φουνταριστοί.

Στο πρώτο γκολ, ο Λάζαρος κάνει... βόλτα στην αντίπαλη περιοχή και στο δεύτερο ο Σέρχιο Αραούχο... υπογράφει την πρόκριση, έτσι για την... αλητεία. Ο Αργεντινός σκόραρε εντυπωσιακά, όπως χρειαζόταν δηλαδή για να τελειώσει την είσοδο της ΑΕΚ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πάμε και στον προπονητή, τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός, όταν ανακοινώθηκε η ενδεκάδα τα... άκουσε ξανά, μπείτε στα social να δείτε πώς οι "θυμωμένες" φάτσες, μετά το τέλος της "μάχης" έγιναν "καρδούλες".

Ο Ισπανός έχει καλπάζουσα φαντασία και κολλήματα, αλλά δικαιώνεται και κρατάει την ΑΕΚ αήττητη εδώ και 21 αναμετρήσεις. Κέρδισε τον μεγάλο αντίπαλο Ολυμπιακό όπου τον συνάντησε φέτος και συνεχίζει αυτό το καλό σερί απέναντι σε μία ομάδα που στο παρελθόν η Ένωση την αντιμετώπιζε φοβικά και έχανε και δικά της ματς ενίοτε.

Από εδώ και πέρα, κι εκτός των αναμετρήσεων με την Ντιναμό, υπάρχει μία δύσκολη σειρά αγώνων, πονηρών. Καλά τα ντέρμπι και οι χαρές, αλλά η αναμέτρηση με τον Αστέρα είναι αυτή που λέμε όλα τα λεφτά και δεν πρέπει να χαθεί για κανένα λόγο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK