Μανόλο, ένα... κεράκι στον Λιβάγια τον "Λυτρωτή"

Ο προπονητής της ΑΕΚ κάνει 10 καλά, μα μια φορά το... μήνα τον πιάνει κάτι και τα μπερδεύει μέσα στο μυαλό, παρασύρεται "θολώνει" και γίνεται δέκτης αρνητικών σχολίων για τις επιλογές και τη συμπεριφορά του. Και στο συγκεκριμένο ντέρμπι δεν ήταν δικαιολογία οι απουσίες Γιόχανσον, Μάνταλου και Αραούχο έστω κι αν στάθηκε τυχερός στο τέλος. Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης.

Μανόλο, ένα... κεράκι στον Λιβάγια τον "Λυτρωτή"

"Αυτοκτονία" στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την ΑΕΚ που για μία ακόμη φορά έχασε την ευκαιρία της να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με μεγαλύτερη διαφορά, φεύγοντας με την ισοπαλία από την έδρα του Παναθηναϊκού. Πιθανώς και να... ζαλίζεται σε τέτοια ύψη, ειδικά δε όταν της λείπουν παίκτες "κλειδιά" όπως ο Μάνταλος και ο Γιόχανσον. Έχει όμως Λιβάγια και πάλι καλά να λέει!

Αυτός όμως που φέρνει... φουρτούνα στο "κιτρινόμαυρο καράβι" φαίνεται πως είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάζει βελτιώσεις στο παιχνίδι του και πώς το διαχειρίζεται αλλά συνεχίζει αυτή την κακή του συνήθεια, μια φορά στο τόσο να εκπλήσσει τον εαυτό του με επιλογές -προσωπικά- ακατανόητες.

Τι πάει να πει αφήνουμε εκτός τον Τσόσιτς για να είναι 100% έτοιμος με τη Ριέκα; Τι πάει να πει βάζω το... φάντασμα του Βίκτωρα Κλωναρίδη και ξαφνικά εμφανίζω Αϊντάρεβιτς; Ναι, η ΑΕΚ έπασχε από δημιουργία και η κίνηση με τον Αλβανό για κάποιους να ήταν σωστή, όμως ο Αστρίτ δεν... στρίβει κι ας έδωσε την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης.

Αφού πήγε για... ανασκαφές στη "Λεωφόρο" ας έβαζε και τον Παναγιώτη Κονέ να... δοκιμαστεί κι αυτός να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται όπως π.χ. έγινε με τον Κλωναρίδη.

Κλείνουμε τα του Χιμένεθ με την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του στο τέλος του ντέρμπι. Ενώ είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, περίεργος λίγο, "κλείνει" ο διακόπτης και κάνει φοβερά πράγματα, όπως αυτά στο τέλος που δεν αξίζει καν να αναφερθούμε....

ΑΓΑΛΜΑ... ΞΥΛΙΝΟ

Στην περίπτωση του Κλωναρίδη αδυνατούμε να υπολογίσουμε ποιος φταίει περισσότερο. Ο ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία ή ο Μανόλο Χιμένεθ που τον "ξέθαψε" εντελώς ξαφνικά και τον έριξε στη "μάχη" του πιο σημαντικού ντέρμπι μέχρι στιγμής. Αφήνοντας εκτός τον Λάζαρο που δικαίως πρέπει να "έφαγε" τα... συκώτια του στον πάγκο στο ημίχρονο.

Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός σκόραρε μεν αλλά εν συνεχεία δεν... ακούμπησε μπάλα. Η ΑΕΚ έπασχε από την έλλειψη ενός "νοικοκύρη" στα χαφ και στα "φτερά" για να εκμεταλλευτεί την κατοχή της μπάλας. Ο Κλωναρίδης σε όλα αυτό το διάστημα "κρυβόταν", αφήνοντας τον Γκάλο μόνο του επιθετικά και ο Γαλανόπουλος από την άλλη, ξεκάθαρα φοβήθηκε και να σκοράρει όταν βρέθηκε φάτσα κάρτα με το τέρμα όπως και να βάλει τα πόδια του στη "φωτιά" σε κάποιες μάχες με τον "καμικάζι" Κουρμπέλη.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ - ΒΡΑΝΙΕΣ ΤΙ ΔΙΔΥΜΟ ΚΙ ΑΥΤΟ;

Μακράν οι πιο προκλητικοί ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι. Τι πράγμα ήταν αυτό; Ο Βόσνιος τα έβαλε με την κερκίδα με χειρονομίες που δεν αρμόζουν στην ΑΕΚ που θέλει να διεκδικήσει πρωτάθλημα, ενώ ο Αργεντινός από την άλλη... κόκορας από τους λίγους. Γκρίνια ακατάπαυστη και βρισιές στους αντίπαλους που τον μάρκαραν συνεχώς. Μαζέψτε τους!

"ΤΕΛΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Πλέον η ΑΕΚ μπαίνει σε ευρωπαϊκό σταυροδρόμι με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Χρειάζεται "καθαρό μυαλό" και δεν το' χει έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο τέλος του ντέρμπι. Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια μέχρι την Πέμπτη και από εκεί και πέρα πρέπει να τρέξουν οι μεταγραφές γιατί αλλιώς η Ένωση δεν μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Θα σκάσει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK