Με τα μάτια του Ντέμη

Με τα μάτια του Ντέμη

Τη Δευτέρα το βράδυ το έβλεπες στα μάτια του. «Διψούσε» να σώσει την ΑΕΚ, την ομάδα που αγαπά, την ομάδα που θα τον έκανε να «κόψει» τη μπάλα σε ηλικία 31 ετών, και με ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπροστά του που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει μια ακόμα καλύτερη μεταγραφή.

Ο Νικολαϊδης ήταν πολύ προσεκτικός σε όσα έλεγε. Δεν «πούλησε» λαϊκισμό, δεν εκβίασε για άμεση απάντηση από τους μετόχους- αν και θα μπορούσε άνετα να το κάνει- απλά παρουσίασε το πλάνο του για την αγορά της ένωσης.

Με λίγα λόγια έπαιξε το παιχνίδι έξυπνα και σωστά, όπως τόσα χρόνια κάνει στους αγωνιστικούς χώρους. Ένα πλάνο που εάν το δεις- χωρίς συναισθηματισμούς- είναι σε θέση να γίνει βιώσιμο και βέβαια συμφέρει τους μετόχους να συμφωνήσουν στην παραχώρηση των μετοχών.

Ο Ντέμης τα έβαλε κάτω, με την υπόλοιπη ομάδα των συνεργατών του, και κοίταξε το πως μπορεί να σωθεί η ΑΕΚ με σωστή διαχείριση και ένα πενταετές πρόγραμμα που φαίνεται πως μπορεί να φέρει το... μισοβουλιαγμένο καράβι στα ίσια.

Δεν υποσχέθηκε ποτέ ότι τον στηρίζουν επιχειρηματίες που θα φέρουν ένα... φορτηγό ευρώ και βέβαια το μάτι του γυάλιζε όταν τόνισε για δεύτερη φορά ή για τρίτη ότι θα σταματήσει τη μπάλα ακόμα και εάν η ΑΕΚ πτωχεύσει και θα πρέπει να την αναλάβει από την τέταρτη κατηγορία.

Μόνο που τότε θα πρέπει να προσέξει. Σε αυτήν την περίπτωση θα εμφανιστούν ως δια μαγείας οι «σωτήρες» της ομάδας που τώρα κρύβονται και δεν θέλουν να αναλάβουν την ΑΕΚ με τόσα χρέη, αλλά θα παρακαλούσαν να την αποκτήσουν ξεχρεωμένη, ακόμα και στην τέταρτη κατηγορία.

Και ίσως είναι οι ίδιοι που, τώρα, βάζουν εμπόδια στην κίνηση "Ντέμη" αν και λένε ότι τον στηρίζουν. Γιατί τότε θα έχουν χάσει την τελευταία τους ελπίδα να γίνουν τζάμπα αφεντικά στον δικέφαλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK