Η κριτική των Ελλήνων διεθνών

Η Εθνική πήρε αυτό που κατά βάση ήθελε κόντρα στην Ιαπωνία. Η ισοπαλία ήρθε αφού η ομάδα υπηρέτησε το στιλ παιχνιδιού που την βολεύει.

Η κριτική των Ελλήνων διεθνών
INTIME SPORTS

Αναλυτικά

Ορέστης Καρνέζης: Πολύ καλός, με θετικότατες επεμβάσεις ο Ελληνας πορτιέρο. Ηταν πολύ ψύχραιμος και αποφασιστικός.

Βασίλης Τοροσίδης: Μεγάλο πάθος και τόνοι ενέργειας από τον μπακ της Ρόμα. Εχασε την ευκαιρία του ματς στο 40', μία ευκαιρία που δημιούργησε ο ίδιος.

Χοσέ Χολέμπας: Ανασταλτικά, δεν απέφυγε και πάλι κάποιος λάθος τοποθετήσεις. Επιθετικά είχε δυνάμεις μέχρι το τέλος και δημιούργησε ρήγματα.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Θετικός αλλά με κάποια λάθη που λίγο έλειψε να στοιχίσουν. Η φάση του Οκούμπο στο 68', στην οποία επιχείρησε ντρίπλα στη μικρή περιοχή, ήταν χαρακτηριστική.

Κώστας Μανωλάς: Σχεδόν αλάνθαστος και συγκινητικός στο τέλος όταν και έπαιξε αντιμετωπίζοντας μυικό πρόβλημα.

Κώστας Κατσουράνης: Έδωσε το δικαίωμα στο ρέφερι να τον αποβάλλει με μία περιττή ενέργεια στο 38'. Ευτυχώς η αποβολή του δεν στοίχισε.

Γιάννης Μανιάτης: Ο καλύτερος της μεσαίας γραμμής και ο καλύτερος γενικά. Ετρεξε και τον Κατσουράνη που αποβλήθηκε μετρατρέποντας την αρνητική ενέργεια από το επεισόδιο με τον Τζαβέλλα σε πάθος.

Παναγιώτης Κονέ: Τα έδωσε όλα. Στο 11 εναντίον 11 πήρε μπάλες και βοήθησε. Στη συνέχεια κάλυψε περισσότερο χώρους και έτρεξε πολύ.

Γιώργος Σαμαράς: Ανέβασε την απόδοσή του μετά την αποβολή, κερδίζοντας χρόνο με την μπάλα και κάποια φάουλ που βοήθησαν την άμυνα να ανασάνει.

Γιάννης Φετφατζίδης: Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι και "θυσιάστηκε" για να μπει ο Καραγκούνης.

Κώστας Μήτρογλου: Δεν τροφοδοτήθηκε και έδειξε εκτός κλίματος. Αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.

Γιώργος Καραγκούνης: Ιδρωσε και τίμησε τη φανέλα όπως πάντα με αδιάκοπο τρέξιμο, καλά στημένα και δραστικές αμυντικές επεμβάσεις.

Φάνης Γκέκας: Ελάχιστες επαφές με την μπάλα και μία καλή χαμένη ευκαιρία στο 58'. Πέραν τούτου, ουδέν.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Επαιξε λίγο, δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής

Photos από το Ιαπωνία-Ελλάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK