Φως στο τούνελ

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, η "καυτή" Λεωφόρος, το δίδυμο Μπέργκ-Φιγκερόα, η δικαίωση του Αναστασίου και το crash test της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Φως στο τούνελ
figeroa.jpg INTIME SPORTS

Ναι, αυτός ήταν ο Παναθηναϊκός. Και οι 10 χιλιάδες φίλαθλοι που πήγαν στη Λεωφόρο, έφυγαν ευχαριστημένοι με το θέαμα και με την απόδοση της ομάδας τους. Και το τριφύλλι ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από τον ΠΑΟΚ που διεκδικεί τον τίτλο και στο -5 από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και το πιο σημαντικό, υπήρξε βελτίωση και συνέχεια στο καλό πρώτο ημίχρονο της περασμένης Τετάρτης με τον Εργοτέλη. Τρία στα τρία στη Λεωφόρο σε διάστημα μιας εβδομάδας και αισιοδοξία για μια καλύτερη συνέχεια.

Η δουλειά στις προπονήσεις...

Η εξήγηση απλή, αφενός η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις βγαίνει στο γήπεδο και αφετέρου οι παίκτες-προσωπικότητα σηκώνουν την ομάδα στις πλάτες τους. Αθόρυβη δουλειά από τον Πράνιτς στη μεσαία γραμμή, τρίτο γκολ από τον Μπεργκ στο πρωτάθλημα και ντεμπούτο με γκολ από τον Φιγκερόα στη Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα ο Κλωναρίδης μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύτιμη προσθήκη, ενώ ο Αναστασίου περιμένει και τους Μέντες-Μπαϊράμι να προσαρμοστούν.

Η "καυτή" έδρα...

Η Λεωφόρος είναι μια "καυτή" έδρα, βοηθά σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες και ο κόσμος στέκεται κυριολεκτικά στο πλευρό της ομάδας σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Σίγουρα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, όμως φαίνεται ότι δημιουργείται μια νέα ομάδα που βγάζει υγεία, πάθος μέσα στο γήπεδο και παλεύει όλα τα παιχνίδια χωρίς τους μεγάλους παίκτες του παρελθόντος, όπως οι Σισέ και Λέτο αλλά με "εργάτες" που δίνουν τα πάντα.

Η υπόθεση των εκτός...

Το θέμα είναι να υπάρχει ανάλογη εικόνα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ήττα από Πανιώνιο και ισοπαλία με Πλατανιά είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός μακριά από τη Λεωφόρο και την Κυριακή το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα είναι ένα crash test. Εάν ο Παναθηναϊκός σταθεί όρθιος, θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

Ο Αναστασίου και το 4-4-2...

Ο Γιάννης Αναστασίου που κερδίζει συνεχώς πόντους και κάθεται πλέον άνετα στον πάγκο, έπειτα από τις επικρίσεις των πρώτων αγωνιστικών, έχει στη διάθεση του δύο σέντερ φορ που ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Και θα ήθελα την άποψη σας στο εξής απλό ερώτημα.

Χωρούν μαζί στην 11αδα Μπέργκ-Φιγκερόα; Να αλλάξει το σύστημα σε 4-4-2 για να παίζουν μαζί;

Δείτε την εκπομπή Super BALL με σχόλια, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο:

Διαβάστε ακόμη:

Μπεργκ: "Δείξαμε το σωστό πνεύμα"

Αναστασίου: "Μην με ρωτήσετε που θα φτάσουμε..."

Φιγκερόα: "Πρώτα ο ΠΑΟΚ, μετά ο Ολυμπιακός"

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK