Πως ο Παντελιάδης "επαναφέρει" τον Φιλίππου

Πως ο Παντελιάδης "επαναφέρει" τον Φιλίππου
Το ευλογημένο για την εθνική τρίποντο του Διαμαντίδη κόντρα στην Γαλλία σήκωσε στο πόδι μία ολόκληρη χώρα. Την ίδια ώρα ένας άνθρωπος έπαιρνε την απόφαση να καθίσει και πάλι. Toυλάχιστον αυτό διαφαίνεται. Ο Γιάννης Φιλίππου, κρατήστε πάντα μία επιφύλαξη, θα είναι και πάλι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα είναι πολύ πιθανό να παραθέσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να εξηγήσει τους ρόλους της 20ήμερης αποχής του από τα πράγματα του μπάσκετ.

Έφυγε ξαφνικά και κάπως άκομψα, δείχνει ότι επιστρέφει φουριόζος και μερικώς ανανεωμένος από τον θρίαμβο της εθνικής στο Βελιγράδι.
Αν ισχύουν, πάντως, όλα όσα φημολογούνται, η απόφαση για παραμονή ελήφθη με γνώμονα περισσότερες παραμέτρους από την εθνική ομάδα. Η διάδοχη κατάσταση υποχρέωνε την ερασιτεχνική να αναζητήσει πόρους ενός εκατομμυρίου ευρώ μόνο και μόνο για να βγει η χρονιά με το υπάρχον υλικό. Άνθρωποι φιλότιμοι αλλά και υπέρμετρα αισιόδοξοι, οι παράγοντες του δικεφάλου κατέθεσαν τις απόψεις τους στην οικογένεια Φιλίππου και κάπου εκεί το κλίμα άλλαξε.

Στο διάστημα που ακολούθησε της αποχώρησης Φιλίππου η ομάδα παρουσίασε σημεία διοικητικής διάλυσης αφού ήταν λογικό να μην επιθυμεί κανείς να πάρει το τιμόνι ενός τόσο μεγάλου καραβιού και με τεράστιο…φορτίο.
Αυτή η εικόνα της προ Λεφάκη ΑΕΚ, ήταν ικανή για να ταρακουνήσει το μεγάλο αφεντικό καθώς οι ευθύνες μίας διάλυσης θα βάρυναν πρώτα τον ίδιο, όπως συνέβη στο παρελθόν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το ποδόσφαιρο.

Η επιτυχία της Ελλάδας με παιδιά της... ΑΕΚ, έστω κι αν η διοίκηση Φιλίππου τους αποδέσμευσε, αλλά και η πίστη ότι κάτι αλλάζει με την ισχυροποίηση αρκετών ομάδων, αποτέλεσαν το τελευταίο κομμάτι του παζλ.

Επειδή όμως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, η επιστροφή, παραμονή, συνέχιση, όπως θέλετε πείτε το, Φιλίππου, γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως η πρώτη του ενασχόληση. Με χαμηλούς τόνους και περιορισμένης δαπάνης κινήσεις.
Μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Σπύρος Παντελιάδης παίκτη που ζήτησε το προπονητικό τιμ.

Η πρώτη εποχή Φιλίππου ξεκίνησε με τον Νίκο Χατζή. Η δεύτερη, μάλλον, αρχίζει με τον Σπύρο Παντελιάδη. Ας μην κάνουμε συγκρίσεις όμως. Καλωσορίσατε, όσο λείψατε, κύριε Φιλίππου. Μακάρι να δείξετε μεγαλύτερη υπομονή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK