Μπράβο στον Ολυμπιακό

Οι παίκτες είναι οι μόνοι που δεν φταίνε για τη διαμάχη του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Είναι στη μέση και δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα, όταν προκύπτει διαφωνία.

Μπράβο στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Οι παίκτες είναι οι μόνοι που δεν φταίνε για τη διαμάχη του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Είναι στη μέση και δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα, όταν προκύπτει διαφωνία.

Συνεπώς, η λύση που δόθηκε και οι τρεις της Εθνικής Νέων ενσωματώθηκαν με την αποστολή εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης είναι το πιο ευχάριστο νέο. Για τους τρεις μικρούς του Ολυμπιακού τουλάχιστον, που ήθελαν τόσο πολύ να είναι σε αυτή την ομάδα.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν σαν θηρίο στο κλουβί. Ο Ανδρέας Χριστοδούλου βρέθηκε απέναντι στην Ομοσπονδία της Κύπρου για να έχει δικαίωμα να παίξει στην Εθνική Ελλάδας. Και ο Ιωάννης Παπαπέτρου περίμενε από πέρυσι αυτήν τη στιγμή. Όταν χάθηκε το μετάλλιο, ένα χρόνο πριν, πάλι από την Εθνικη Νέων.

Νικητές μόνο οι τρεις μικροί

Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι από την όποια διαφωνία μεταξύ "ερυθρολεύκων" και ΕΟΚ. Για την ασφάλιση των παικτών και όχι μόνο. Ή αν θέλετε να το πάμε αλλιώς, νικητές είναι οι τρεις μικροί του Ολυμπιακού, που ως τώρα ήταν και οι μεγάλο χαμένοι. Γιατί ήθελαν να αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό, αλλά δεν μπορούσαν να πάνε και κόντρα στην ομάδα τους.

Οποιος βγει και πει κάτι περισσότερο, μόνο κακό έχει σκοπό να κάνει. Ούτε ο Ολυμπιακός έχασε ή κέρδισε ούτε η Ομοσπονδία κέρδισε ή έχασε. Για τη μάχη των εντυπώσεων, μόνο οι φανατικοί νοιάζονται. Το όποιο πρόβλημα έχουν οι Αγγελόπουλοι με τον Βασιλακόπουλο, πρέπει να το λύσουν. Εδώ και τώρα. Άμεσα.

Αλλά η Εθνική δεν έχει σχέση. Η Εθνική ενώνει όλους τους ανθρώπους, στις περισσότερες χώρες. Η Εθνική δεν διχάζει, φέρνει μόνο υπερηφάνεια. Όπως η Εθνική ποδοσφαίρου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όχι ότι λείπουν οι ακρότητες και οι γραφικότητες πριν και μετά από το ματς, αλλά όπως και να το κάνουμε, την ώρα του αγώνα, όλη με την Ελλάδα είναι. Κι ας έχουν τις διαφορές και τις κόντρες τους.

Δεν είναι ομάδα του Βασιλακόπουλου

Έτσι πρέπει να γίνει και με την Εθνική μπάσκετ, γιατί αφορά και την Ελλάδα και το μπάσκετ. Δεν είναι η ομάδα του Βασιλακόπουλου, είναι η ομάδα της Ελλάδας. Και οι παίδες και οι έφηβοι και οι Νέοι και οι άνδρες. Μπράβο λοιπόν στον Ολυμπιακό που άφησε πίσω την όποια διαφωνία και αντιπαλότητα και έλυσε το θέμα. Η Νέων Ανδρών θα παραταχθεί πλήρης και μπορεί να μας χαρίσει σπουδαίες στιγμές. Και αν τα καταφερει, δεν θα είναι νίκη ούτε του Βασιλακόπουλου ούτε την ΕΟΚ. Θα είναι νίκη της Ελλάδας και του ελληνικού μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμη

Χωρίς τους διεθνείς του Ολυμπιακού η Εθνική Νέων Ανδρών

Ενσωματώθηκαν την ύστατη ώρα οι διεθνείς του Ολυμπιακού

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Ομολόγησε δημοσίως ο Βασιλακόπουλος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK