Ο Παναθηναϊκός έβγαλε τον εαυτό του προτεινόμενο

Ο Σταύρος Καραΐνδρος σχολιάζει την ισοπαλία του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
leozinio telander loud MOTIONTEAM

Επειδή είναι και της μόδας, κάποια στιγμή θα κέρδιζαν και οι Μαχητές (aka, που λέμε και στο χωριό μου, Ηρακλής. Έτσι, για να με κράξει ο Ζωιτός).

Ναι, σαν νίκη είναι αυτή η ισοπαλία για τον Γηραιό. Χαμένο ματς έδειχνε αυτό του Καυτανζογλείου. Οι "πράσινοι" έκαναν ακόμη ένα παιχνίδι βγάζοντας ποιότητα και πλάνο, έβγαλαν και ευκαιρίες, είχαν το προβάδισμα, τίποτα, τέλος πάντων, δεν έδειχνε ότι η ομάδα του Ουζουνίδη θα χάσει το διπλό.

Κι όμως το έχασε. Οι Διάσημοι έχασαν. Το πήραν οι Μαχητές. Και για να χαριτολογήσουμε λίγο, ο... μάνατζερ ράγκμπι που θα πάρει πάνω του όλη τη γκρίνια, είναι ο Τελάντερ. Με το αυτογκόλ που έβαλε.

Για να σοβαρευτούμε, τι να κάνει ο άνθρωπος. Ηταν η κακιά στιγμή, που λέμε. Δεν φταίει αυτός που ο Παναθηναϊκός έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με μόλις ένα βαθμό. Φταίει το... κακό του το κεφάλι που δεν κάνει γκολ τις φάσεις που δημιουργεί. Ο Ουζουνίδης το είπε ξεκάθαρα, πιο ξεκάθαρα δεν γινόταν: "Είμαστε άξιοι της μοίρας μας". Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα δικό του παιχνίδι, τόσο απλά.

Και δεν είναι η πρώτη φορά αυτό. Ισως να είναι η πρώτη με τον Έλληνα προπονητή στον πάγκο. Θέλετε να μετρήσουμε πόσες φορές έγινε αυτό στην τρέχουσα σεζόν με τον Στραματσόνι; Με την πιο χαρακτηριστική αυτή στη Βέροια. Παιχνίδι για 0-5 έληξε 1-1. Κάπως έτσι ήταν και αυτό του Καυτανζογλείου. Οχι για 0-5, αλλά σίγουρα για διπλό. Το παιχνίδι το έχασε ο Παναθηναϊκός και δεν του φταίει κανένας άλλος.

Και τώρα τι; Δεν υπάρχει χρόνος και πολυτέλεια για μεμψιμοιρία. Ήδη η πλειοψηφία του κόσμου ασχολείται με την επόμενη αγωνιστική, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κρίσιμο παιχνίδι γιατί υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για τους "πράσινους". Ακόμα κρισιμότερο το κάνει η ανάγκη για μία μεγάλη νίκη την εφετινή σεζόν. Αλλά αυτά έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας να τα πούμε.

Το σίγουρο είναι πως ο Ουζουνίδης πήρε αρκετά πράγματα στις βαλίτσες του από Θεσσαλονίκη. Πράγματα που δεν θέλει να δει στο επικείμενο ντέρμπι, πράγματα που δεν θέλει να βλέπει γενικότερα.

Πάνω που ο Παναθηναϊκός βρήκε τα πατήματά του, ψήλωσε και απέκτησε αυτοπεποίθηση με μεγάλες νίκες, ήρθε το σαββατιάτικο στραπάτσο να τον... ισιώσει. Επαθε, θα δείξει αν έμαθε.

Για το τέλος, κάτι για τον Ηρακλή. Μία ομάδα που παλεύει σε αντιξοότητες για να μείνει όρθια. Με πολλά προβλήματα, αλλά αξιοπρέπεια και μαχητικότητα. Survivor με τα όλα του ο Ηρακλής. Και χωρίς μάνατζερ ράγκμπι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK