Ο Παπαδόπουλος, ο Ουσέρο και... το οφσάιντ

Το πεντακάθαρο οφσάιντ, τα δώρα του ΠΑΟΚ, ο Παπαδόπουλος σε ρόλο Πάμπλο Γκαρσία, ο Ουσέρο που θα "κουμπώσει" άμεσα και ο Ιτάνζ που δίνει λύσεις. Ο Σταύρος Καραΐνδρος γράφει για τη νίκη επί του Πανιωνίου και όσα αυτή άφησε.

Ο Παπαδόπουλος, ο Ουσέρο και... το οφσάιντ

Αν δεν υπήρχε ο Δελφάκης και οι αποφάσεις του στα δύο πέναλτι (για το οφσάιντ ανήκω σε αυτούς που θεωρούν ότι σωστά ακυρώθηκε), δεν θα είχαμε τίποτα καινούργιο να γράψουμε για όσα έγιναν στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη παιχνίδι κάνει "δώρα" στον αντίπαλο, ο τερματοφύλακας είναι ξανά στους MVP και χρειάζεται η... βοήθεια της Παναγιάς για να έρθει η νίκη και να παραμείνει η ομάδα σε τροχιά πρωταθλήματος. Ως πότε; Ερώτημα που ποτέ δεν θα απαντηθεί, ή τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιανουαρίου όταν και ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Μέχρι τότε θα έρχεται ένας Ουσέρο ως βοήθεια στις... προσευχές και ο Αναστασιάδης θα περιμένει υπομονετικά τους τραυματίες για να δει την άμυνά του ολοκληρωμένη, όπως την είδε στα πρώτα ματς που σαφώς τα πήγαινε καλύτερα πίσω.

Ο Πανιώνιος άπλωσε στο χορτάρι της Τούμπας όλες τις αδυναμίες του. Έδειξε σε όλους πόσο ευάλωτη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και επιβεβαίωσε πως είναι από τα πιο εύθραυστα φαβορί για τον εφετινό τίτλο. "Φρέσκα κουλούρια", θα πείτε. Γνωστά είναι αυτά και χιλιοειπωμένα.

Τα φρέσκα κουλούρια είναι η εμφάνιση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, όχι τόσο για το πέναλτι που κέρδισε, αλλά για τον τσαμπουκά με τον Ιμπαγάσα. Ο ΠΑΟΚ Γκαρσία δεν έχει, αλλά έχει πολλούς που θέλουν να του μοιάσουν. Ευτυχώς ο Παπαδόπουλος ΔΕΝ είναι ένας από αυτούς. Ο "Παπ" είναι από τους λεγόμενους "τρελούς" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με την καλή έννοια. Παθιάζεται σε βαθμό παρεξηγήσεως. Ο τσαμπουκάς με τον Ιμπαγάσα ήταν η ένταση της στιγμής και αυτό φάνηκε όταν ο Ελληνας επιθετικός έδωσε το χέρι του στον Αργεντίνο την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια (μετά την αποβολή του). Tέτοιο παίκτη ο ΠΑΟΚ δεν είχε. Ηθελε να είχε με τον Τζαβέλλα, αλλά δεν του βγήκε (και του Τζαβέλλα). Ο Παπαδόπουλος είναι ο παίκτης που θα... υπενθυμίζει σε όλους στην ομάδα ότι πηγαίνουν για πρωτάθλημα. Το έκανε στον Παναθηναϊκό του 2004, θέλει να το ξανακάνει και τώρα.

Φρέσκο κουλούρι είναι και η εμφάνιση του Ιτάνζ. Ηταν ξεχασμένος μέχρι να τραυματιστεί ο Γλύκος. Το... σφίξιμο στην καρδιά πολλών που σκέφτηκαν ότι η εναλλακτική είναι ο Ιτάνζ, έγινε χειροκρότημα σε κάθε του προσπάθεια. Οι επεμβάσεις του το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο είναι καταλυτικές. Σωτήριες και -κυρίως- ψυχολογικές, για τον ίδιο τον παίκτη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τέλος, φρέσκο κουλούρι είναι και ο Ουσέρο και ο Μπλάνκο. Ο πρώτος είναι παίκτης που θέλει ο Αναστασιάδης. "Υπηρέτης" της ομάδας. Εχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στην τριετή θητεία του στον Αστέρα, ο ΠΑΟΚ ξέρει τι παίρνει, ο Ισπανός ξέρει που πηγαίνει, οπότε είναι από τις μεταγραφές που "κουμπώνουν" αμέσως. Ο Ουσέρο είναι μια σημαντική προσθήκη για τη μεσαία γραμμή, αλλά με την άμυνα τι θα γίνει; Με την Παναγιά θα τη βγάλει ο Άγγελος;

Διαβάστε ακόμη:

Παίρνει Ουσέρο ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-2

Οι τρεις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα

Αναστασιάδης: "Εγώ φταίω"

News 24/7

24MEDIA NETWORK