Ο Σαββίδης αφήνει απροστάτευτο τον Σαλπιγγίδη

Ο Σταύρος Καραΐνδρος γράφει για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που αντιμετωπίζει μόνος τους ανεγκέφαλους και την αδιαφορία του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Σαββίδης αφήνει απροστάτευτο τον Σαλπιγγίδη
INTIME SPORTS

Η χρονιά για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με μία νίκη επί του Παναθηναϊκού, ένα συλλαλητήριο, ένα... σεντόνι δηλώσεις Σαββίδη και ένα επεισόδιο με τον Σαλπιγγίδη. Για την πλειοψηφία των φιλάθλων, το πρώτο λίγη σημασία έχει. Αυτά που κρατάνε είναι τα υπόλοιπα και δη τον Σαλπιγγίδη.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ εδώ και κάποια χρόνια και συγκεκριμένα μετά την επιστροφή του Έλληνα επιθετικού. Μπορεί η μεγαλύτερη μερίδα των φίλων του Δικεφάλου να είναι υπέρ του Σάλπι για το καλό της ομάδας και την ηρεμία που χρειάζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, η μειοψηφία όμως κάνει τη ζημιά. Αν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, όλα καλά. Αν χάνει, φταίει ο Σαλπιγγίδης.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει το καρπούζι έχει και το μαχαίρι. Ξεκάθαρα είναι ο μοναδικός που μπορεί να δώσει λύση στο θέμα. Είναι αυτός που μπορεί να κάνει τον κόσμο να συνετιστεί, είναι αυτός που μπορεί να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και συνάμα την ηρεμία, είναι αυτός που αν θέλει τελειώνει το θέμα... χθες.

Δεν σας κάνει εντύπωση που ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν έχει τοποθετηθεί; Δεν σας κάνει εντύπωση που ουδείς δημοσιογράφος τον έχει ρωτήσει; Δεν σας κάνει εντύπωση που -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Τούμπα- δεν πήρε... χαμπάρι το σαββατιάτικο επεισόδιο που είχε ο παίκτης με οπαδό μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό;

Θυμάστε τι είχε γίνει με τον Γκαρσία. Και δώστου ερωτήσεις από τους ρεπόρτερ και δώστου τοποθετήσεις από τον Ιβάν Σαββίδη και ξανά και ξανά και ξανά. Κάθε εβδομάδα το θέμα με τον Ουρουγουανό ήταν στον αφρό γιατί ήταν το αγαπημένο παιδί των οργανωμένων. Με τον Σαλπιγγίδη, όμως, τσιμουδιά. Πώς θα τοποθετηθεί ο Σαββίδης για το συγκεκριμένο θέμα όταν λίγες ώρες νωρίτερα στο συλλαλητήριο είχε δηλώσει προς τον κόσμο (τους οργανωμένους δηλαδή): "είμαι ένας από εσάς"; Πως θα πάρει το μέρος του Σαλπιγγίδη όταν πρωτίστως θέλει το μέρος των οργανωμένων για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την εκπλήρωση των στόχων που έχει για την ομάδα, αλλά και για επενδύσεις στη Θεσσαλονίκη;

Οπότε; Αφήνουμε το θέμα να υπάρχει και να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να μη φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν θα διορθώνεται η κατάσταση. Και ο ποδοσφαιριστής θα παραμένει μόνος αντιμέτωπος απέναντι στους ανεγκέφαλους που θα του βρίζουν οικογένεια και σπίτι. Και θα τον βάζουν να ζητά συγγνώμη για την απολύτως δικαιολογημένη συμπεριφορά του. Εν τω μεταξύ, λίγα μέτρα πιο πέρα, ο Ιβάν Σαββίδης θα κάνει δηλώσεις για τον νέο ΠΑΟΚ, τη Θέρμη, τον προπονητή, αγνοώντας το μέγα θέμα του συλλόγου τούτη τη στιγμή.

Αλλά, όπως λέμε και στο χωριό μου. This is PAOK...

News 24/7

24MEDIA NETWORK