Πού ήταν ο κόσμος στο ΟΑΚΑ, ρε παιδιά;

Ο Σταύρος Καραΐνδρος σχολιάζει το φαινόμενο των άδειων εξεδρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ και εξηγεί τις ευθύνες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και των παικτών - προπονητών τους για αυτό.

Πού ήταν ο κόσμος στο ΟΑΚΑ, ρε παιδιά;
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο ΟΑΚΑ. Η δίψα για πρωτάθλημα -μετά από την αποτυχία στο Final 4- δεδομένη. Το σκηνικό ιδανικό για ένα σούπερ ντέρμπι. Κι όμως, το ΟΑΚΑ άδειο. ΟΚ, μισογεμάτο για τους αισιόδοξους. Αδειο, όμως, για μένα που βλέπω τις δύο κορυφαίες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ να δίνουν τον πρώτο αγώνα τους για τη βαρύτιμη κούπα (sic) μπροστά σε (περίπου, όπως τα exit polls) 10.000 θεατές.

Γιατί; Τι συνέβη; Πού πήγε ο κόσμος; Πού ήταν το κατάμεστο ΟΑΚΑ; Οι 18.000 που το γεμίζουν στα ντέρμπι; Γιατί είδαμε τις εξέδρες λες και ο Παναθηναϊκός έδινε ένα αδιάφορο παιχνίδι Ευρωλίγκας; Πού ήταν η ένταση;

Καλύτερα Super League

Ερωτήματα που γεννά η εικόνα του γηπέδου, αλλά -όπως φαίνεται- και η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων. Ίσως το ενδιαφέρον για το μπάσκετ να ατόνησε. Ίσως οι πρόσφατες αποτυχίες στην Ευρωλίγκα να ξενέρωσαν τον κόσμο. Ίσως να είναι νωρίς για τους φιλάθλους να συνειδητοποιήσουν ότι άρχισαν οι τελικοί.

Θα δεχθώ ότι χωρίς Ευρωλίγκα δεν υπάρχει κίνητρο. Με τις αποτυχίες των δύο "αιωνίων" και με Final 4 χωρίς ελληνικές ομάδες, χάθηκε η διάθεση για καζούρα και η δίψα να σου δείξω ότι εγώ είμαι πρωταθλητής Ευρώπης και έρχομαι να σου πάρω το πρωτάθλημα. Χάνεται το όποιο μομέντουμ για να δώσει ώθηση στο μπάσκετ και να αποκτήσουν ενδιαφέρον οι τελικοί.

Πού ήταν ο κόσμος στο ΟΑΚΑ, ρε παιδιά;
INTIME SPORTS

Πραγματικά ασυνήθιστη εικόνα σε ένα ματς που κρίνει πρωτάθλημα -πάντα το πρώτο γι' αυτόν που έχει το πλεονέκτημα είναι και το πιο σημαντικό- να βλέπεις εξέδρες άδειες και μάλιστα φάτσα μόστρα στην τηλεόραση, από τις λεγόμενες "καλές". Αυτό δεν πρέπει να προβληματίσει εμένα, δεν είμαι αυτός που θα φέρω τον κόσμο στο γήπεδο. Ας προβληματίσει τους υπεύθυνους και δη τους δύο προπονητές για το θέαμα των ομάδων τους.

Τα ίδια και τα ίδια

Γιατί αν αυτό που παρακολουθούμε φέτος στα ντέρμπι είναι αντάξιο των δυνατοτήτων τους, τότε ας μαζευτούμε όλοι να δούμε ένα ματς της Super League. Θα ικανοποιηθούμε περισσότερο.

Δεν γίνεται να βλέπεις δύο ομάδες που έχουν δείξει τις δυνατότητές τους στην Ευρώπη, να προσφέρουν αυτό το προϊόν στον πελάτη. Ο κάφρος θα πάει γήπεδο ό,τι και να του δώσεις. Ο φίλαθλος, όμως, από πού θα αντλήσει κίνητρο να φύγει το βράδυ από το σπίτι του και να ανέβει στο ΟΑΚΑ για να δει στις 22:00 ένα ντέρμπι; Μάλλον το ενδιαφέρον δεν φτάνει από μόνο του, μάλλον ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει τα ίδια και τα ίδια.

Αλλιώς, εξηγήστε μου που πήγαν οι υπόλοιποι και δεν ήταν το βράδυ της Πέμπτης στο Μαρούσι...

Διαβάστε ακόμη

Σχόλιο Τάσος Μαγουλάς: Προσοχή - Νταμάρι

Σχόλιο Γιάννης Ζωιτός: Όχι άλλο κάρβουνο, δεν πάει άλλο

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 59-56

Αλβέρτης: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα"

Μπαρτζώκας: "Το μομέντουμ φαινόταν ότι ήταν για μας..."

Δ. Γιαννακόπουλος: ''Ευτυχώς υπάρχει ο Διαμαντίδης''

News 24/7

24MEDIA NETWORK