Σάμαρης, ο επόμενος Μανιάτης

Ο Σταύρος Καραΐνδρος γράφει τα αρρωστημένα μυαλά που θα σπεύσουν να κατηγορήσουν τον Ανδρέα Σάμαρη για τις δηλώσεις θαυμασμού του ποδοσφαιριστή Κατσουράνη.

Σάμαρης, ο επόμενος Μανιάτης

Είναι γνωστό πως το περιβόητο επεισόδιο Κατσουράνη-Μανιάτη έκανε περισσότερο κακό στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού παρά σε αυτόν του ΠΑΟΚ. Ο Κατσουράνης βγήκε, ζήτησε συγγνώμη, τόνισε πως όλα είναι περασμένα-ξεχασμένα και καθάρισε.

Το ανοιχτό μέτωπο...

Ο Μανιάτης, υπό την πίεση της "έχθρας" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ που αναπτύχθηκε την περασμένη σεζόν και έφτασε στην κορύφωσή της στον επεισοδιακό ημιτελικό, δεν έχει βγάλει μιλιά για το θέμα. Πολλοί περίμεναν ότι στη Βραζιλία και δίχως την πίεση της Ελλάδας και του περιβάλλοντος, θα έπαιρνε θέση. Αντίθετα, επιλέχθηκε ο... νόμος της σιωπής και μάλιστα με τη συγκατάθεση της ΕΠΟ που παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να μη ρωτήσουν για την "καυτή πατάτα".

Τι έχουμε, λοιπόν; Ένα ανοιχτό μέτωπο από την αντίπερα όχθη, παρά τις προσπάθειες να κλείσει και μία αρρωστημένη κατάσταση που θα μεταφερθεί στο επόμενο πρωτάθλημα, θα μπει ξανά στο γαϊτανάκι της κόντρας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και πιθανόν να συνεχίζει να ταλανίζει και την Εθνική Ελλάδας, αν αποφασίσει να συνεχίσει σε αυτή ο Κατσουράνης.

Για τους αρρωστημένους έσφαλε...

Δεν έφταναν όλα αυτά, ήρθαν και οι δηλώσεις του Ανδρέα Σάμαρη για να... δέσει το γλυκό. Τι έκανε; Έπλεξε το εγκώμιο του Κατσουράνη, τόνισε πως ζηλεύει την καριέρα του και ουσιαστικά παραδέχθηκε πως αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα για την καριέρα που έχει να ακολουθήσει. Βλέπετε κάτι κακό σε αυτό; Οχι φυσικά. Για τους αρρωστημένους οπαδούς, όμως, ο Σάμαρης υπέπεσε σε σφάλμα. Δεν είμαι υπερβολικός. Κάντε μία γύρα σε διάφορα Μέσα, στο facebook και στο twitter και δείτε πως υποδέχονται το θέμα μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού.

Ναι, ξέρω. Δεν είναι αυτοί που αντιπροσωπεύουν τον κόσμο, δεν γίνεται οι λίγοι να πηγαίνουν στους πολλούς και να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Τα ξέρω όλα αυτά. Πως υπάρχουν και οι υγιείς και είναι πολλοί. Μόνο που είναι κρυμμένοι και εμφανίζονται μόνο οι κάφροι. Και μας κυβερνά το ΠΑΣΟΚ, ένα πράμα.

Να ζητήσει συγγνώμη;

Ο Σάμαρης τείνει να πάρει μέρος, άθελά του, σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση. Δεν ξέρω αν οι οπαδοί θα τον βάλουν να ζητήσει συγγνώμη που μίλησε με καλά λόγια για τον "εχθρό" Κατσουράνη, θα μπει όμως... στο μικροσκόπιο και θα παρακολουθείται μην τυχόν και... λοξοδρομήσει.

Ναι, αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Καμία Εθνική ομάδα, μόνο οι σύλλογοι. Αυτοί κάνουν κουμάντο, αυτοί δημιουργούν καταστάσεις, αυτοί "βάζουν" να τσακώνονται οι παίκτες μεταξύ τους. Τα "ένταση της στιγμής" και "συμβαίνουν σε όλες τις προπονήσεις", τα ακούω βερεσέ. Αρρωσταίνουν τους παίκτες, τους δηλητηριάζουν το μυαλό και προσπαθούν να κάνουν τσιφλίκι τους την Εθνική ομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Κατσουράνης: "Αυτό που έγινε με Τζαβέλλα-Μανιάτη δεν έχει να κάνει με τις ομάδες"

Πολλές δοκιμές ο Σάντος, με Σαμαρά φορ

News 24/7

24MEDIA NETWORK