Η εβδομάδα της κρίσης για το Τριφύλλι

Επταήμερο φωτιά περιμένει τον Παναθηναϊκό καθώς ακολουθούν τρεις αναμετρήσεις με Ρεάλ, Ολυμπιακό και Άρη που θα κρίνουν πολλά. Το Τριφύλλι με τον Πασκουάλ στον πάγκο είναι μεν το φαβορί για το ελληνικό ντέρμπι, αλλά έχει και υποχρέωση να νικήσει. Γράφει ο Σωτήρης Γεωργίου.

Η εβδομάδα της κρίσης για το Τριφύλλι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επταήμερο φωτιά περιμένει τον Παναθηναϊκό καθώς ακολουθούν τρεις ιδιαιτέρως κρίσιμες αναμετρήσεις, βασικά για την ψυχολογία της ομάδας αλλά και βαθμολογικά. Και φυσικά για το πως θα διαμορφωθεί επί της ουσίας το επόμενο διάστημα στους "πράσινους". Μιας και υπάρχουν τρεις αγώνες κρας τεστ.

Αρχικά με την Ρεάλ στην Μαδρίτη, στην συνέχεια καπάκι σε δύο μέρες με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ακολουθεί το Παλέ στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα και το ματς με τον Άρη. Βασικά υπάρχει το πρέπει στα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Αρη. Και είναι και αγώνες που θα κριθεί και η πορεία του Πασκουάλ στον πάγκο καθώς πλέον συμπληρώνει μήνα στο "τριφύλλι" και ήδη πρέπει να έχει αρχίσει να περνά και δικά του πράματα στην ομάδα.

Η αναμέτρηση της Μαδρίτης με την Ρεάλ δεν φέρνει άγχος στον Παναθηναϊκό αλλά από την άλλη μια βαριά ήττα θα φέρει μια γκρίνια καθώς η ομάδα με βάση και την εμφάνιση στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ που πάλεψε μέχρι τέλους, έδειξε ότι έχει δυνατότητες να χτυπά και τα πολύ μεγάλα παιχνίδια εκτός έδρας. Και ταυτόχρονα μια καλή εμφάνιση ακόμα και με ήττα, θα φέρει αισιοδοξία για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ δύο μέρες μετά με τον Ολυμπιακό.

Που με βάση την δική του μίνι κρίση με την ήττα στην Τουρκία, αλλά και την έδρα και τον Πασκουάλ στον πάγκο φέρνει τον Παναθηναϊκό σε θέση φαβορί και με το "πρέπει" κολλημένο δίπλα του. Σαφώς μια ήττα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ θα φέρει πολύ γκρίνια ακόμα και με το καλημέρα για τον Πασκουάλ και για όλο το συγκρότημα αφού θα είναι σε αυτή την περίπτωση η δεύτερη φέτος νωρίς και θα είναι και εντός.

Και μετά ακολουθεί και ο Άρης που μαζί με την ΑΕΚ μετά τα Κλάσικο, είναι τα σοβαρά εκτός έδρας παιχνίδια και μια ήττα εκεί κοστίζει και την 1η θέση στην κανονική περίοδο αλλά πλήττει και την ψυχολογία και το στάτους σε μια πολύ κρίσιμη σεζόν. Συνεπώς στον Παναθηναϊκό περιμένουν σε όλα τα επίπεδα με μεγάλο ενδιαφέρον τα επόμενα τρία παιχνίδια που αποτελούν ένα πρώτο κρας τεστ για τους στόχους της σεζόν.

Και ειδικά το ματς με τον Ολυμπιακό είναι αυτό που θα ενθουσιάσει και λόγω Πασκουάλ τον κόσμο αν κερδίσει βέβαια, ενώ με ήττα θα ακολουθήσει παγωμάρα και μουρμούρα. Κάτι που ξέρει και ο Ισπανός τεχνικός που δεν έχει ξεκινήσει άσχημα αλλά δεν ενθουσιάζει κιόλας και γνωρίζει καλά ότι εδώ είναι Ελλάδα και στα ντέρμπι υπάρχει πρέπει και δίνουν πίστωση χρόνου για τον κάθε προπονητή. Και μια νίκη με τον Ολυμπιακό στο πρώτο του μήνα έστω και εντός έδρας,θα του δώσει άλλο αέρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK