Οι κινήσεις μετά το σοκ με Τζέιμς

Ο Σωτήρης Γεωργίου καταγράφει τα δεδομένα του τραυματισμού του Μάικ Τζέιμς και εξηγεί τι αναμένεται να ακολουθήσει στον Παναθηναϊκό την επόμενη μέρα.

Οι κινήσεις μετά το σοκ με Τζέιμς

Ο Παναθηναϊκός τρέχει και δεν φτάνει με το σοκ με τον τραυματισμό του Τζέϊμς στο χέρι. Ο Αμερικανός μπορεί να μείνει και ένα μήνα εκτός, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό σήμερα.

Και εδώ τρέχουν πολλά θέματα. Βασικά αν μείνει πάνω από μήνα εκτός οι "πράσινοι" είναι πιθανό να κινηθούν για παίκτη στο πόιντ στην Ευρωλίγκα. Αφού μην ξεχνάμε ότι μιας και ο Τζέϊμς παίζει πολύ επιθετικά και δεν είναι καθαρός άσος, αλλά θα μοιραζόταν την θέση όπως ήδη είδαμε με τον Καλάθη, υπήρχαν σκέψεις στον ΠΑΟ για το αν έπρεπε να πάρουν και άλλο παίκτη, καθαρό πλέι μέικερ.

Οι αλλαγές που αναμένονται

Πλέον η θέση γίνεται προβληματική για όσο λείψει ο Τζέϊμς. Και αυτό για το ντέρμπι του ΣΕΦ αλλά και για το επικίνδυνο ματς στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη στις 19/11. Αφού μην ξεχνάμε ότι είναι και -2 ξένους του στον 1ο γύρο λόγω του πλαισίου. Αν ο Μάϊκ Τζέϊμς μείνει εκτός γεμάτο μήνα, μπορεί να χάσει και το ματς με τον Άρη ή να είναι ανέτοιμος εντελώς εκεί. Και υπάρχει και η Ευρωλίγκα ασφαλώς, με σημαντικά πλέον παιχνίδια.

Με τα σημερινά δεδομένα στην θέση του πλέι μέικερ μένει ο Καλάθης και από πίσω του ο παροπλισμένος Μποχωρίδης που δεν είναι και καλός χειριστής, όμως και ο Παππάς που αναγκαστικά θα πρέπει να κατεβαίνει στην θέση αυτή αν και είναι πιο πολύ 2αρι φέτος.

Για την Ελλάδα ο ΠΑΟ ασφαλώς θα κάνει αλλαγή και θα βάλει τον Φελντέϊν στην θέση του Τζέϊμς για να τον έχει τον πρώτο στο ΣΕΦ και για να μην πάει με -3 ξένους! Αυτό όμως αλλάζει όλο το πλάνο για το ντέρμπι. Και ο Πεδουλάκης έχει νέους μπελάδες αφού αρχικά έκοψε Φελντέϊν -Νίκολς και ετοίμαζε τα πλάνα με -2 παίκτες του και τώρα φέρνει τον πρώτο και χάνει τον βασικό του περιφερειακό Αμερικανό του και αρχίζει νέες σκέψεις!

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο ΠΑΟ στο ντέρμπι του ΣΕΦ πλέον καλείται να προστατέψει τον Καλάθη από φθορά και φάουλ. Και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τον προφυλάξει στην άμυνα με ότι αυτό συνεπάγεται ενώ θα πρέπει να λύσει και το επιθετικό πρόβλημα της θέσης αφού είναι βέβαιο ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα "δίνουν" το σουτ στον Καλάθη και έτσι θα έχουν βοήθειες σημαντικές στα άλλα μαρκαρίσματα. Πίσω από τον Νικ θα έρθει πλέον ο Παππάς και για λίγο ο Μποχωρίδης.

Αυτό σημαίνει ότι στην θέση "2" πια ο Παππάς θα παίξει το πολύ ένα δεκάλεπτο(για να συμπληρώσει τα 25' περίπου που αντέχει σε υψηλό επίπεδο ένας αθλητής σε τέτοιες αναμετρήσεις)και θα είναι βασικός ο κομμένος μέχρι σήμερα Φελντέϊν που δεν ξέρουμε και τι ψυχολογία θα έχει καθώς πλέον θα πρέπει να πάιξει 15- 20΄ γεμάτα! Βεβαίως υπάρχει και ο Ρίβερς αλλά όπως έχουμε πει αυτός θα έχει ...διπλοβάρδια αφού με την απουσία του Νίκολς θα παίζει πολύ και στο "3" και βασικά εκεί! Συνεπώς νέοι πονοκέφαλοι και πλάνα για τον Πεδουλάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όσα χάνει ο Παναθηναϊκός με τον τραυματισμό του Τζέιμς και η... μεταγραφή
Σοκ στον Παναθηναϊκό με Τζέιμς!

24MEDIA NETWORK