Πήρε έναν καλύτερο Φελντέιν ο Παναθηναϊκός

Ο Ντένμον είναι ένα "στοίχημα" και γι' αυτό άλλωστε είναι και φτηνός. Aν βγει ο Παναθηναϊκός βρήκε λαβράκι, ειδάλλως τον αλλάζει ακόμα και μέσα στην σεζόν. Σε ποια σημεία είναι καλύτερος από τον Τζέιμς Φελντέιν; Ο Σωτήρης Γεωργίου γράφει γι' αυτά που περιμένει ο Πασκουάλ από τον νέο combo γκαρντ.

Πήρε έναν καλύτερο Φελντέιν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την ενισχυσή του αν και δυσκολεύεται να προσελκύσει μεγάλα ονόματα αφού αυτά απλά προτιμούν το ΝΒΑ και την Κίνα με τα τεράστια συμβόλαια και χωρίς πίεση. Ετσι μετά το ναυάγιο με τον Λάνγκφορντ προχώρησε στο πλάνο που αποκαλύψαμε, μέσα σε μια μόλις μέρα.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει μεγάλο όνομα ακόμα και με 1,5εκ , ο Πασκουάλ πάει στην λύση με ένα καλό απλά περιφερειακό (Ντένμον) και αν βγει έχει καλώς.....Και θα κυνηγήσει λογικά πια την επιστροφή Περπέρογλου για να κλείσει το ρόστερ με την έννοια ότι έτσι θα κατεβάσει στο "2" τον Ρίβερς.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΑ ΓΚΑΡΝΤ

Ο Πασκουάλ θα έχει πλέον στην περιφέρεια Καλάθη-Λεκαβίτσιους στο πόιντ και στην συνέχεια στο "2"τους Παππά, Ντένμον και Ρίβερς. Ο τελευταίος παίζει και στο "3" αλλά πια θα είναι περισσότερο στο "2". Με τον Παππά να κατεβαίνει και στον άσο όπως για λίγο και ο νέος Αμερικανός που δεν είναι κακός πασέρ.

Συνεπώς αν δεν υπάρχουν τραυματισμοί η θέση θα μοιράζεται στα τρία καθαρά χρονικά. Και απλά θα περιμένει ο Πασκουάλ σε κάθε παιχνίδι ένα καλό ποσοστό από τους Αμερικανούς του στην περιφέρεια. Υπάρχει και ο Μποχωρίδης που μάλλον δεν θα δωθεί για να έιναι ο 6ος στην περιφέρεια

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΝΜΟΝ

Ο Μάρκους Ντένμον είναι απόφοιτος καλού κολλεγίου (Μιζούρι) που είχε 17π μάλιστα στην τελευταία του χρονιά. Ελαφρύς παίκτης και κλασικός τριποντάκιας αφού σουτάρει περισσότερο από μακρυά. Μπορεί για λίγο και στον άσο καθώς δεν είναι κακός πασέρ αλλά δεν θεωρείται και δημιουργός.

Ο ΠΑΟ περιμένει από τον Αμερικανό να βάλει 2-3 τρ το παιχνίδι σε ένα 15λεπτο που θα έχει .Έγινε ντραφτ στο Νο 59 από το Σαν Αντόνιο το 2012 αλλά είναι κλασικός παίκτης Ευρώπης αφού δεν έχει την δύναμη και τα σωματικά προσόντα για να πάιξει στο "2"στο ΝΒΑ.

Και έτσι πήγε στην Γαλλία και στην Σαλόν και μετά στην Τόφας,την Μπρίντεζι, την Μπουγιουκσεχίρ,στην Κίνα και στην Γκαζιάντε πέρσι. Δεν έχει κάνει την καριέρα που θα περίμενε κανείς και δείχνει στάσιμος και για το... μεροκάματο καθώς δεν έχει κάνει και ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ευκαιρία του, καθώς είναι η πρώτη μεγάλη ομάδα που τον εμπιστεύεται. Ο Ντένμον είναι ένα στοίχημα και γι αυτό άλλωστε είναι και φτηνός παίκτης(κοντά στα 400χιλ). Αν βγει ο ΠΑΟ βρήκε λαβράκι, ειδάλλως τον αλλάζει ακόμα και μέσα στην σεζόν.

Κοινώς είναι ένας καλύτερος Φελντέιν, αφού είναι καλύτερος σουτέρ και πιο καλός σε φονταμένταλς. Είναι και σαφώς καλύτερος πασέρ. Ο Πασκουάλ θα περιμένει 10-12π στην μέρα του και θα τον κρύβει όταν δεν είναι καλά ή σε μέρα....

News 24/7

24MEDIA NETWORK