H σύντροφος του Ρονάλντο "απάντησε" με PHOTO στην Ιρίνα!

Η Ιρίνα Σάικ "αναστάτωσε" το ανδρικό κοινό με σέξι πόζα της στο Instagram όμως δεν άργησε να έρθει και δυναμική απάντηση από την νυν σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο (PHOTOS)!

H σύντροφος του Ρονάλντο "απάντησε" με PHOTO στην Ιρίνα!

Από το 2009 και μετά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σταθερός στη σχέση του με την Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους που θα μπορούσε να ονειρευτεί κάποιος συνάδελφός του, ωστόσο στην προσωπική του ζωή δύο είναι οι γυναίκες που κατέκτησαν την καρδιά του.

Η πρώτη ήταν η Ιρίνα Σάικ, με την Ρωσίδα μοντέλο να είναι για χρόνια στο πλευρό του και να φτάνει ένα βήμα από το να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ενώ εδώ και έναν χρόνο το νέο του αμόρε είναι η Ισπανίδα καλλονή Χεορχίνα Ροντρίγκεθ.

Δεν αποκλείεται πάντως μεταξύ των δύο να έχει αναπτυχθεί και μία αντιπαλότητα το τελευταίο διάστημα αφού συχνά-πυκνά οι αναρτήσεις της Σάικ δίνουν "έμπνευση" για ανάλογα ποσταρίσματα στα social media από την Ροντρίγκεθ.

Το τελευταίο παράδειγμα μάλιστα σχολιάστηκε από όλα τα ισπανικά ΜΜΕ, με την Ρωσίδα να ανεβάζει φωτογραφία από τις διακοπές της που την βλέπουμε σε άκρως αισθησιακή πόζα (μαζί με μία φίλη της στη θάλασσα) και λίγα 24ωρα αργότερα να έχουμε "απάντηση" από την νυν παρτενέρ του CR7, με ανάλογο "θέμα", αλλά αυτή τη φορά στην πισίνα.

Η ΑΤΥΠΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΙΡΙΝΑ ΣΑΙΚ ΚΑΙ... ΧΕΟΡΧΙΝΑ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΘ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK