H Wag της Ρεάλ που προτιμά Ινιέστα από Κ.Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σάρωσε μεσα στο 2016 όλους τους τίτλους όμως μία WAG της Ρεάλ έκανε την... έκπληξη, αποκαλύπτοντας πως προτιμάει τον Ινιέστα από τον CR7.

H Wag της Ρεάλ που προτιμά Ινιέστα από Κ.Ρονάλντο!

Μία εξομολόγηση που ενδεχόμενως να μην αρέσει στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε η Ντανιέλα Οσπίνα, με την σύζυγο του Χάμες Ροντρίγκες να βάζει απέναντι τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντρές Ινιέστα και να παραδέχεται πως προτιμάει να βλέπει εντός γηπέδου τον Ισπανό διεθνή άσο της Μπαρτσελόνα και όχι τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

H Wag της Ρεάλ που προτιμά Ινιέστα από Κ.Ρονάλντο!

"Τον θαυμάζω πολύ και ίσως είναι παράξενο αυτό που θα πω αλλά για μένα ο Ινιέστα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν. Ο Κριστιάνο παίζει σε διαφορετική θέση και είναι πολύ δυνατός όμως σε ποδοσφαιρικό επίπεδο προτιμώ τη μαγεία", δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "W Radio Colombia" η σύντροφος του Χάμες Ροντρίγκες και αδερφή του -γκολκίπερ της Άρσεναλ- Νταβίντ Οσπίνα.

Ερωτηθείς επίσης για τη δημόσια δυσαρέσκεια που είχε εκφράσει παλαιότερα ο Χάμες αναφορικά με τον παροπλισμό του, είπε: "Για εκείνον δεν είναι εύκολο πράγμα να βρίσκεται στον πάγκο, είναι πολύ ανταγωνιστικός και θέλει πάντα να παίζει. Πρόκειται για προσωπική απογοήτευση και δεν έχει να κάνει με τον προπονητή του..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK