Πώς είναι να βλέπεις Μουντιάλ στην καλύτερη τηλεόραση;

High definition, ονειρεμένες ίντσες, έξυπνες εφαρμογές. Τι άλλο να ζητήσει κανείς στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου;

Πώς είναι να βλέπεις Μουντιάλ στην καλύτερη τηλεόραση;

Εδώ και περίπου 9 μήνες δηλώνουμε τυχεροί στην τοποθεσία House Twenty Four. Κι αυτό γιατί έχουμε δημιουργήσει ένα σπίτι το οποίο δεν χορταίνουμε να το ζούμε, δεν χορταίνουμε να το επισκεπτόμαστε με κάθε μικρή ευκαιρία. Κι αν κάποια από τα δωμάτια και τις εγκαταστάσεις του σπιτιού μας αφήνουν σχετικά αδιάφορους, το σαλόνι του σπιτιού αυτού είναι ο δικός μας επίγειος παράδεισος. Κι αυτό γιατί έχει φανταστικούς καναπέδες, αρκετό χώρο για όλη την παρέα και φυσικά, την τηλεόραση που θέλει κάθε άνδρας να έχει στο σπίτι του.

65 ίντσες, ανάλυση 4Κ, τεχνολογία QLED, κυρτό σχεδιασμό και One Remote Control για να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια μας. Όλα αυτά στην Samsung τηλεόρασή μας. Αλλά πριν εμβαθύνουμε περισσότερο σε κάποιο από αυτά, κάτσε να το ξαναγράψω μην σου ξέφυγε. 65 ολόκληρες υπέροχες απολαυστικές ίντσες τηλεόρασης βρίσκονται μπροστά από καναπέδες και πολυθρόνες για την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Θα μου πεις είναι γνωστό. The bigger the better. Θυμάμαι στο πέρασμα των χρόνων να με απασχολούν διάφορα κάθε φορά που θα αγόραζα καινούρια τηλεόραση. Στο τέλος των 90s μας απασχολούσε το πόσο βάθος χρειαζόταν στο τραπεζάκι μέχρι να μπουν οι flat τηλεοράσεις στη ζωή όλων. Στα 00s αρχίσαμε να ανησυχούμε αν οι τηλεοράσεις μας ήταν High Definition για να παίζουν σωστά τα DVD και τα Blu-Ray. Και στις αρχές των 10s γνωρίσαμε τις curved τηλεοράσεις και αναρωτηθήκαμε αν είναι κάτι που ταιριάζει στη ζωή μας.

Πώς είναι να βλέπεις Μουντιάλ στην καλύτερη τηλεόραση;

Αλλά κάθε μα κάθε φορά, όποια κι αν ήταν η παράπλευρη ανησυχία ή ερώτηση, το μοναδικό που μας ένοιαζε ήταν το μέγεθος. Πόσες ίντσες θα ήταν η νέα μας τηλεόραση. Και εδώ υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Εκείνοι που λένε ότι βολεύονται με λιγότερες ίντσες και πηγαίνουν στα σπίτια των φίλων τους να δουν μπάλα. Και εκείνοι που αγοράζουν μία μεγάλη τηλεόραση, την τοποθετούν σαν κόσμημα στο σαλόνι τους και υποδέχονται κάθε βδομάδα την παρέα για βραδιές μπάλας.

Έτσι, σαν κόσμημα την έχουμε κι εμείς την δική μας Samsung τηλεόραση στο σαλόνι. Και πίστεψέ με, έχουμε δει πολλή μπάλα σε αυτό το σαλόνι. Όχι μόνο τις βραδιές που έχεις δει στα διάφορα άρθρα μέσα στη χρονιά. Σχεδόν κάθε βράδυ, δημοσιογράφοι των site, αναγνώστες και φίλοι μας απολαμβάνουν μία τρομερή ποδοσφαιρική εμπειρία σε αυτό το σαλόνι.

Κι εδώ είναι που θα σου εξηγήσω τι ρόλο παίζουν οι 65 ίντσες που έχουμε εμείς στο σαλόνι μας και λιγουρευόμαστε σιγά σιγά τις 82 και τις 88 ίντσες της Samsung. Συνήθως είμαστε 5-6 άτομα στο σαλόνι, σαν κλασική ανδροπαρέα. Κάποιες φορές είμαστε όμως 10 άτομα. Μια φορά ήμασταν 18. Και το μόνο πρόβλημα εκείνη την ημέρα ήταν το πού θα κάτσουν και οι 18, όχι πώς θα έβλεπαν τον αγώνα. Ακριβώς γιατί όσοι κι αν βρεθούν στο σαλόνι αυτό, με την 65” Samsung Q7C απολάμβαναν όλοι την ίδια τρομερή εμπειρία. Αυτή την εμπειρία.

Πώς είναι να βλέπεις Μουντιάλ στην καλύτερη τηλεόραση;

Κι είτε είσαι μόνος σου σε ένα σαλόνι με μια τέτοια τηλεόραση, είτε έχεις και την παρέα σου εκεί, νιώθεις ακριβώς αυτό. Το να σε καθηλώνει αυτό που βλέπεις στην οθόνη.

Σε αυτό βέβαια δεν συνηγορούν μόνο οι ίντσες. Έχεις ακουστά τον όρο Ultra High Definition που θα βρεις στις τηλεοράσεις Samsung; Μιλάμε για 4Κ ανάλυση για μεγαλύτερη λεπτομέρεια και HDR για να εντοπίζεις και την πιο μικρή λεπτομέρεια που συνήθως χάνεται μέσα στις σκοτεινές σκιές ή το έντονο φως. Κι αυτό παρέα με την τεχνολογία Quantum Dot που προσφέρει χρωματική τελειότητα.

Πώς είναι να βλέπεις Μουντιάλ στην καλύτερη τηλεόραση;

Εμείς επιλέξαμε μία Curved τηλεόραση. Κι αυτό γιατί μας ταίριαζε και σαν στιλ στο σπίτι μας. Αλλά κυριότερα γιατί συνήθως καθόμαστε σε αυτό το σαλόνι με παρέα. Και ο κυρτός σχεδιασμός είναι που επιτρέπει να βλέπουν όλοι, όπου κι αν κάθονται με τον ίδιο τρόπο.

Με σχεδόν αόρατα καλώδια και ένα λεπτά σχεδιασμένο κυρτό και καθαρό πίσω μέρος, στηριγμένη σε μία βάση Studio Stand για να ταιριάζει αισθητικά στο σαλόνι μας, η Samsung Q7C που έχουμε στο σαλόνι μας είναι απλά πανέμορφη.

Κι εμείς δεν έχουμε παρά να καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ και να την χαζεύουμε. Με το One Remote Control στο χέρι για να χειριζόμαστε όλες τις συσκευές που συνδέονται με την τηλεόρασή μας και για να δίνουμε ακόμα και φωνητικές εντολές στην τηλεόραση. Και με την ευκολία ότι έχουμε έναν ολόκληρο κόσμο ψυχαγωγίας, διασκέδασης, ακόμα και ενημέρωσης με τα apps της Smart τηλεόρασής μας.

Το Μουντιάλ είναι απλά η αφορμή για να εξοπλίσεις το σαλόνι και τη ζωή σου με μία μεγάλη και μεγαλειώδη τηλεόραση Samsung. Αλλά είναι μία κίνηση που θα την θυμάσαι κάθε φορά που θα φωνάζεις τους φίλους σου σπίτι να δείτε ποδόσφαιρο. Είτε είναι για την Superleague, είτε είναι για το Champions League, είτε είναι για το Euro σε 2 χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK