Η αγκαλιά του Μπουφόν με διαιτητή που "γκρέμισε" το Twitter!

Μία αγκαλιά όλο... χαμόγελα του Τζανλουίτζι Μπουφόν με τον διαιτητή του Γιουβέντους-Λάτσιο ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό και ποικίλλα σχόλια στα social media (PHOTO+VIDEO)

Η αγκαλιά του Μπουφόν με διαιτητή που "γκρέμισε" το Twitter!

Η Γιουβέντους δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει με 2-0 την αντίσταση της Λάτσιο στο "Juventus Stadium" το μεσημέρι της Κυριακής όμως στο φινάλε του ματς το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα και σε πρώτο πλάνο πέρασαν τα "ντεσού" της αναμέτρησης.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μίραλεμ Πιάνιτς με την πατημένη φανέλα της Λάτσιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους "λατσιάλι" ενώ αρκετός ντόρος δημιουργήθηκε και με την αγκαλιά μεταξύ του Τζανλουίτζι Μπουφόν και του διαιτητή του αγώνα Πάολο Ταλιαβέντο αμέσως μετά το τελευταίο τριπλό σφύριγμα.

Η αγκαλιά του Μπουφόν με διαιτητή που "γκρέμισε" το Twitter!

Οι δύο άνδρες είχαν εγκάρδιο διάλογο και κατόπιν αγκαλιάστηκαν χαμογελαστοί, με τα social media να... παίρνουν φωτιά από τιφόζι άλλων ομάδων που θέλησαν είτε να στηλιτεύσουν είτε ακόμα και να ειρωνευτούν επικαλούμενοι τις καλές σχέσεις της Γιουβέντους με την... διαιτησία.

Πολλοί μάλιστα, φίλοι της Μίλαν προφανώς, έγραψαν αστειευόμενοι πως Μπουφόν και Ταλιαβέντο τα έλεγαν με αφορμή τον μη καταλογισμό του καταφανούς γκολ του Μουντάρι σε ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους πριν μερικά χρόνια όπου οι "ροσονέρι" είχαν υποστεί αδικία από τον διαιτητή Ταλιαβέντο εις όφελος της Γιουβέντους.

"Αγκαλιές μεταξύ συμπαικτών" και "Μιλούν για το γκολ του Μουντάρι", ήταν δύο από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που ανέβηκαν στο Twitter ως "λεζάντα" σε αυτή τη φωτογραφία.

Η αγκαλιά του Μπουφόν με διαιτητή που "γκρέμισε" το Twitter!

Φυσικά υπήρχε και η άλλη άποψη, με αρκετούς να υποστηρίζουν πως δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ένας διαιτητής έχει αγκαλιαστεί με παίκτη, ειδικά όταν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Μπουφόν που έχει γράψει τέτοια ιστορία στα ιταλικά γήπεδα.

ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΠΟΥΦΟΝ-ΤΑΛΙΑΒΕΝΤΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H φωτογραφία από τα αποδυτήρια που "έκαψε" τον Πιάνιτς!
Το καθήκον της και με νέο σήμα η Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK