Η αντίδραση της Φουρέιρα στην... πρόταση γάμου του Μποτία!

Το γεμάτο τρόμο βλέμμα της Ελένης Φουρέιρα που διαπέρασε ακόμη και τα μαύρα γυαλιά της. Δείτε πώς απάντησε στην ερώτηση για το... ευτυχές γεγονός με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η αντίδραση της Φουρέιρα στην... πρόταση γάμου του Μποτία!
PANORAMA PRESS

Η άφιξη της Ελένης Φουρέιρα στην Αθήνα μετά την επιστροφή της από τη Λισαβόνα ήταν... γιουροβιζιονική. Πώς ένιωσε, γιατί η Αλβανία δεν της έδωσε το 12άρι, τι θ' ακολουθήσει μετά την επιτυχία της.

Η κουβέντα ωστόσο έφτασε (ω τι έκπληξη) στον Αλμπέρτο Μποτία. Τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος την ακολούθησε στην Πορτογαλία και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της επί 17 μήνες σύντροφό του.

Αρχικά η Φουρέιρα δεν αιφνιδιάστηκε από την ερώρτηση. Έδειξε χαλαρή και μετέφερε το διάλογο που είχαν με τον Ισπανό αμυντικό.

Τι συνέβη όμως όταν δέχθηκε ερώτηση για την... πρόταση γάμου επί πορτογαλικού εδάφους; Κεραμίδα...

Ήταν η στιγμή που τα μάτια της, ακόμη και πίσω από τους κατάμαυρους φακούς ηλίου, άστραψαν (χωρίς να βροντήξουν). Έγειρε το κεφάλι χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο.

" Εγώ θέλω να σε παντρέψω", συμπλήρωσε γελώντας αμήχανα η ρεπόρτερ που είχε κάνει την ερώτηση για να λάβει την ευγενική απάντηση της Λενιώς. " Γιατί; Γιατί θες να με παντρέψεις; Έχουμε δουλειά μπροστά μας..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK