Η ερωτική εξομολόγηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου στον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Έναν διαφορετικό τρόπο για να πει χρόνια πολλά στον σύζυγό της, που είχε γενέθλια, βρήκε η Ζέτα Θεοδωροπούλου. Η γυναίκα του Παναγιώτη Ταχτσίδη του έκανε ολόκληρη ερωτική εξομολόγηση μέσω facebook!

Η ερωτική εξομολόγηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου στον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Τα 27α γενέθλια γιόρτασε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης του Ολυμπιακού και τα πέρασε οικογενειακά. Η σύζυγός του βέβαια, Ζέτα Θεοδωροπούλου, εκτός από τις ευχές που του έδωσε από κοντά, του έκανε και ολόκληρη ερωτική εξομολόγηση μέσω facebook.

"Άντρα μου, έρωτα μου, ανάσα μου, ζωή! Σήμερα είχες τα 27 γενέθλια σου ..

Εύχομαι να τα εκατοστήσεις Κ να έχεις την υγεία σου Κ να υλοποιείς πάντα κάθε σου επιτυχία και όνειρο!

Εύχομαι μια πολύχρωμη ζωή γεμάτο αγάπη Κ ευλογία Κ να σε χαιρόμαστε όλοι όσοι σε αγαπάμε !

Φέτος δεν τα γιορτάσαμε μόνοι μας στην ξενιτιά , αλλά στο σπίτι μας, στην πατρίδα μας, με τις οικογένειές μας, την πολύτιμη κορούλα μας Κ καλούς φίλους!

Ευχαριστώ όλους όσους μας τιμήσατε σήμερα και ευχαριστώ Κόλους εσάς για τα άπειρα μνμ. αγάπης Κ ευχών που δέχτηκα γενικά Κ ειδικά από άγνωστος Κ γνωστούς για τον άντρα μου και όλη τη στήριξη που δείχνετε απέναντί του. Γλυκανάλατη,με ατυχίες Κ μη , αυτή είναι η ζωή!

Ευχαριστώ Κ ολόκαρδα τον Θεό για όλα όσα έχω (υγεία,οικογένεια Κ ευλογία) Κ που μου έφερε στον δρόμο μου τον άνθρωπο που ήρθε να μου αλλάξει όλη μου τη ζωή Κ να γίνει η ζωή μου ΟΛΗ!

Σε αγαπώ άπειρα Κ πάλι χρόνια σου πολλά λατρεία μου", το μήνυμα της ευτυχισμένης κυρίας Ταχτσίδη. Εν τω μεταξύ, αρκετοί που είδαν την φωτογραφία πρόσεξαν πως η κοιλιά της Ζέτας φαίνεται λίγο πιο φουσκωμένη και αμέσως υπέθεσαν πως περιμένουν και δεύτερο παιδί!

Να σημειωθεί ότι η τούρτα του Ταχτσίδη ήταν στο σχήμα της φανέλας του στον Ολυμπιακό.

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK