Η φάρσα που έκανε πιτσιρικά φαν της Νάπολι να κλάψει!

Θέλεις να κάνεις έκπληξη στο παιδί σου που είναι φανατικός Νάπολι και επιλέγεις να του πας τούρτα με σήμα της Γιουβέντους; Ε, ετοιμάσου να... μετανιώσεις για την έμπνευσή σου (VIDEO)!

Η φάρσα που έκανε πιτσιρικά φαν της Νάπολι να κλάψει!

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν μαχαιριά στην καρδιά για τους οπαδούς της Νάπολι. Όχι μόνο γιατί η "μισητή Γιουβέντους" έκανε το τέταρτο σερί νταμπλ και γιγάντωσε την κυριαρχία της στην ιταλική επικράτεια αλλά και επειδή το έβδομο σερί σκουντέτο το πήρε εις βάρος των Ναπολιτάνων.

Μετά το 1-0 στο Τορίνο με το γκολ του Κουλιμπαλί, οι "παρτενοπέι" πίστεψαν στο όνειρο και με το... δίκιο τους μιας που η διαφορά είχε μειωθεί στον έναν πόντο και η "κυρία" είχε δύσκολο πρόγραμμα (εκτός έδρας με Ίντερ και Ρόμα), όμως ήταν η ομάδα του Σάρι εκείνη που έκανε τις γκέλες (με Φιορεντίνα και Τορίνο) και έτσι... πέταξε το πουλάκι!

Μετά λοιπόν από τέτοιο φινάλε είναι λογικό οι φίλοι της Νάπολι να μην το έχουν ξεπεράσει όμως υπάρχει και ένας που έγινε ακόμα πιο δυστυχισμένος λόγω της "έμπνευσης" των γονιών του.

Ουσιαστικά ο πιτσιρικάς φαν της Νάπολι έπεσε θύμα "κακόγουστης" φάρσας, αφού την ώρα που πήγε να σβήσει τα κεράκια σε τούρτα γενεθλίων είδε το σήμα της Γιουβέντους στην τούρτα!

Επρόκειτο για... τρικ των γονιών αφού από κάτω έκρυβαν το σήμα της Νάπολι, όμως μέχρι να το αντιληφθεί ο λιλιπούτειος φαν των "παρτενοπέι" πλάνταξε στο κλάμα... Αναμενόμενο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK