Η Φουρέιρα... Μπιγιονσέ και ο Μποτία έπεσαν στα δίχτυα της "Marca"

H Ελένη Φουρέιρα έχει καταπλήξει το κοινό της Eurovision με την εκρηκτική παρουσία της μέσω του "Fuego" και η χάρη της έφτασε μέχρι την "Marca". Με τη συνδρομή ασφαλώς του Αλμπέρτο Μποτία!

Η Φουρέιρα... Μπιγιονσέ και ο Μποτία έπεσαν στα δίχτυα της "Marca"

Ποιος είπε πως το ρεσιτάλ που δίνει αυτές τις ημέρες στην Λισσαβώνα η Ελένη Φουρέιρα αφορά μόνο τους φανς της Eurovision και της μουσικής γενικότερα;

Η Φουρέιρα... Μπιγιονσέ και ο Μποτία έπεσαν στα δίχτυα της "Marca"
EUROKINISSI

Η εντυπωσιακή performer που συμμετέχει στο φετινό διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Κύπρο έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα αθλητικών ΜΜΕ από όλη την Ευρώπη ελέω της σχέσης της με τον Αλμπέρτο Μποτία, με τελευταίο παράδειγμα να είναι η μαδριλένικη "Marca".

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"H Ελένη Φουρέιρα, το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει την Eurovision με την Κύπρο, είναι γνωστή ως η Μπιγιονσέ της Ελλάδας και είναι ερωτευμένη με έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή, τον Αλμπέρτο Μποτία, πρώην της Μπαρτσελόνα", είναι η αναφορά του μαδριλένικου μεσου για την Ελένη Φουρέιρα, με το ρεπορτάζ να συνοδεύεται μαλιστα και από αρκετές φωτογραφίες τόσο της Ελληνίδας τραγουδίστριας όσο και του σέντερ μπακ του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK