Η "hot" Γουάντα Νάρα "τρέλανε" τους ιντερίστι για λάθος λόγο!

Ενώ το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ικάρντι παραμένει στον αέρα, η Γουάντα Νάρα φροντίζει να "βάζει φωτιά" στους οπαδούς της Ίντερ παίζοντας με το άσπρο και το μαύρο!

Η "hot" Γουάντα Νάρα "τρέλανε" τους ιντερίστι για λάθος λόγο!

Θα μείνει στην Ίντερ, θα φύγει εκτός Ιταλίας ή θα πάει στην "μισητή" Γιουβέντους; Αυτό το ερώτημα "σιγοκαίει" τους φίλους της Ίντερ όταν συζητούν για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάουρο Ικάρντι και το εντυπωσιακό είναι πως αισθάνονται τέτοιο δέσιμο με τον αρχηγό τους ώστε ακόμα και το παραμικρό ποστάρισμα της Γουάντα Νάρα να... μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Τι εννοούμε; Πριν από λίγες ημέρες η σύντροφος και μάνατζερ του Ικάρντι ανέβασε φωτογραφία με μία ζέβρα από τις διακοπές τους στη Νότια Αφρική και τώρα ανέβασε δική της φωτογραφία όπου είναι ντυμένη επίσης στα ασπρόμαυρα, με τους φανς της Ίντερ να "τρελαίνονται"!

Και αυτό γιατί θεωρούν αρκετοί πως η πανέμορφη καλλονή το κάνει εσκεμμένα, θέλοντας να στείλει "κρυφό μήνυμα" στη διοίκηση των Μιλανέζων πως η "βέκια σινιόρα" παραμονεύει... Το συμπέρασμα πως οι θεωρίες συνομωσίας στο Καμπιονάτο ζουν και βασιλεύουν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK