Η "καυτή" χορεύτρια που... ξεσάλωσε με την Γιουβέντους!

Αν ψάχνετε μία εκπρόσωπο του ωραίου φύλου που να είναι... θεοπάλαβη για το ποδόσφαιρο και την Γιουβέντους, τότε δεν έχετε παρά να γνωρίσετε την Αλεσάντρα Μπαλόνι (PHOTOS).

Η "καυτή" χορεύτρια που... ξεσάλωσε με την Γιουβέντους!

Πολλές "επώνυμες" κυρίες στην γειτονική Ιταλία έχουν αποκαλύψει τα φίλαθλα αισθήματά τους, αρκετές εξ αυτών έχουν δηλώσει συμπάθεια προς την Γιουβέντους, όμως λίγες είναι εκείνες που δεν έχουν πρόβλημα ακόμα και να... τσακωθούν υπερασπιζόμενες την ομάδα που αγαπούν.

Μία εξ αυτών είναι η Αλεσάντρα Μπαλόνι, με τη διάσημη Ιταλίδα χορεύτρια με το τεράστιο γκρουπ ακολούθων στο Instagram (πάνω από 87.000) να μην κρύβει μάλιστα το μεγάλο ενθουσιασμό της το βράδυ της Κυριακής για το έβδομο στη σειρά σκουντέτο που κατέληξε στα χέρια του Μπουφόν και της παρέας του.

"Οι πρωταθλητές Ιταλίας είμαστε ακόμα εμείς!!" έγραψε μεταξύ άλλων σε μήνυμά της στο Facebook η εκρηκτική φαν των "μπιανκονέρι", ανεβάζοντας μαλιστα και ένα video μέσα από τα αποδυτήρια του "Ολίμπικο" όπου οι παίκτες του Αλέγκρι γιόρτασαν με την ψυχή τους τη νέα επιτυχία, τέσσερις μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Η ΜΠΑΛΟΝΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM:

All I need... #sea #swah #sbam @moschino

A post shared by Alessandra Balloni (@alessbrit) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK