Η κίνηση της συντρόφου του Ρονάλντο που την έβαλε στο στόχαστρο!

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ βρέθηκε στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο στο τελευταίο εντός έδρας ματς της Σπόρτινγκ, όμως μία άτυχη έμπνευση που είχε προκάλεσε κριτική εις βάρος της (VIDEOS).

Η κίνηση της συντρόφου του Ρονάλντο που την έβαλε στο στόχαστρο!

Η απόφαση της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να τον τιμωρήσει με αποκλεισμό πέντε αγώνων έκανε και ένα "καλό" στον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς εκμεταλλεύτηκε τον "ελεύθερο" χρόνο του για να απολαύσει ένα παιχνίδι της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας διά ζώσης.

Ο CR7 βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στις εξέδρες του "Zοζέ Αλβαλάδε" για τον αγώνα της πρώτης του αγάπης όμως εκείνη που τράβηξε πάνω της τα περισσότα βλέμματα ήταν η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ.

Όχι μόνο για το γεγονός πως τον συνόδευσε στην Λισσαβώνα και μάλιστα σε ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά κυρίως επειδή "αφαιρέθηκε" και ήπιε και ένα ποτήρι κρασί παρά το γεγονός ότι είναι έγγυος και περιμένει το παιδί του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η φωτογραφία της όπου κρατάει το ποτήρι έκανε το γύρο του κόσμου, με τα μίντια να αναφέρουν πως η κίνησή της αποδοκιμάστηκε από τον ίδιο τον Ρονάλντο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK