Η μακαρονάδα "αφήνιασε" τους Διάσημους

Ίσως το καλύτερο έπαθλο από... καταβολής Survivor αποτέλεσε τεράστιο δέλεαρ για τους Διάσημους, οι οποίοι με πρωταγωνιστή τον Αγγελόπουλο και την αρωγή του Κοκκινάκη θριάμβευσαν μία ημέρα μετά την εξασφάλιση της Ασυλίας.

Η μακαρονάδα "αφήνιασε" τους Διάσημους

Η υδάτινη διαδρομή με έπαθλο μια πλούσια μακαρονάδα μπολονέζ (κιμά, παρμεζάνα) αποδείχθηκε άνιση. Αν και ο Λάμπρος Χούτος έχασε τις δύο μάχες που έδωσε (από τον πρώην μισθοφόρο Κώστα και τον Κύπριο Μάριο), οι "Διάσημοι" του Survivor ήταν τόσο πιο γρήγοροι όσο και πιο εύστοχοι στις βολές του τερματισμού από τους "Μαχητές", με αποτέλεσμα να γευτούν από ένα λαχταριστό πιάτο με σπαγγέτι γεμάτο άμυλο και πρωτεΐνη.

Είχαν καιρό να φάνε, αλήθεια είναι, αλλά η νίκη στο αγώνισμα ασυλίας χάρισε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση προκειμένου στο επόμενο χρονικό αγώνισμα ν' αποδειχθούν σχεδόν άτρωτοι.

Το 10-3 με δύο επιτυχίες του άπιαστου Γιώργου Αγγελόπουλου (με Μάριο και Κωνσταντίνο) και άλλη μία από τον Κώστα Κοκκινάκη (απέναντι στον Τσανγκ), που ήταν ούτως ή άλλως στο στοιχείο του, ήταν όσο εύκολη αποτυπώνεται στην τελική διαφορά. Τις άλλες νίκες στην ομάδα των "Διασήμων" έδωσαν οι Χανταμπάκης (3/3), Βαλαβάνη (2/2) και Παπαδοπούλου (2/2).

Μάλιστα ο "Χάντα" παρομοίασε το χατ-τρικ που έκανε μ' αυτά του Χούτου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα!

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

News 24/7

24MEDIA NETWORK