Η μητέρα του Ρονάλντο δεν θέλει ούτε τη νέα σύντροφο του γιου της

Με την Ιρίνα Σάικ δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις, όμως το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για τη νέα σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, αφού η μητέρα του Πορτογάλου δεν συμπαθεί ούτε εκείνη!

Η μητέρα του Ρονάλντο δεν θέλει ούτε τη νέα σύντροφο του γιου της

Κλασσική περίπτωση... μητέρας φαίνεται πως είναι αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η αγάπη της για το γιο της είναι τέτοια που θέλει μόνο η κατάλληλη να βρίσκεται στο πλευρό του.

Γι' αυτό το λόγο όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, ούτε με τη νέα του σύντροφο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, όπως ακριβώς συνέβαινε και με την πρώην του, Ιρίνα Σάικ.

Η σχέση του σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Πορτογαλία άλλαξε τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ η Κάτια Αβέιρο (μητέρα του Ρονάλντο) σταμάτησε να την ακολουθεί στα social media.

H έλευση των διδύμων στην οικογένεια του Ρονάλντο επηρέασε αρκετά τη σχέση τους, καθώς η μητέρα του... βλέπει πράγματα που δεν της αρέσουν στη σύντροφό του. Επίσης, ο φωτογραφικός φακός του "τσάκωσε" σε αγώνα της Ρεάλ στο "Μπερναμπέου" να κάθονται χωριστά σε διαφορετικές θέσεις, ενώ πολύ άσχημη ήταν και η... συμβίωσή τους στις οικογενειακές διακοπές στο Αλγκάρβε το καλοκαίρι.

Η μητέρα του Ρονάλντο δεν θέλει ούτε τη νέα σύντροφο του γιου της

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ρονάλντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK