Η Πάμελα άφησε τον Ραμί κι έπιασε το τρόπαιο! Ζηλεύεις Αντίλ;

Από τις WAGS που έκλεψαν τα βλέμματα στη γαλλική εξέδρα η διάσημη τηλεπερσόνα, έκανε το δικό της προσωπικό show στο ξενοδοχείο μετά την απονομή!

Pamela Anderson arrives at the U.S. Premiere of "Baywatch" at Lummus Park on Saturday, May 13, 2017, in Miami Beach, Fla. (Photo by Omar Vega/Invision/AP)
Πάμελα Άντερσον PHOTO BY OMAR VEGA/INVISION/AP

Έλεγαν οι παλιότεροι πως ο χρυσός είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Για τις τσάντες είχαμε ακούσει κάτι αντίστοιχο τελευταία, αλλά μάλλον η 50άρα Πάμελα Άντερσον (από το Λεϊντισμίθ) είναι κορίτσι παραδοαιακό. Τόσο που από τη στιγμή που πήρε στην αγκαλιά της το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν το άφηνε!

Τι να κάνει κι ο Αντίλ Ραμί, ο σύντροφός της εδώ κι ένα χρόνο, την απολάμβανε να σουλατσάρει στο ξενοδοχείο της εθνικής Γαλλίας, κατά τη διάρκεια των επινικίων στη Μόσχα, και να καμαρώνει με το χρυσό έπαθλο ανά χείρας.

Βλέπετε η ίδια δεν έτυχε να πάρει κάποιο αγαλματίδιο (όσκαρ, emmy) για τις... αξέχαστες ερμηνείες που κατά καιρούς μάς έχει χαρίσει στις +20 ταινίες της ή ως πληθωρική CJ στο "Baywatch" και είπε να το χαρεί δυο και τρεις περισσότερο από τον Γάλλο στόπερ.

Το θέμα ανέδειξε η γαλλική Parisien:

News 24/7

24MEDIA NETWORK