Η Σάρα απάντησε στα περί... φλερτ με τον Μάνατζερ Ράγκμπι

Πριν λίγες ημέρες ο Πάνος Αργιανίδης αποκάλυψε πως υπήρξε φλερτ στο προηγούμενο Survivor μεταξύ εκείνου και της συμπαίκτριάς του, Σάρας Εσκενάζυ. Τι απάντησε η ίδια;

Η Σάρα απάντησε στα περί... φλερτ με τον Μάνατζερ Ράγκμπι

O Πάνος Αργιανίδης, ο γνωστός Μάνατζερ Ράγκμπι του πρώτου Survivor, με δηλώσεις του προ ημερών αποκάλυψε πως υπήρξε φλερτ μεταξύ εκείνου και της συμπαίκτριάς του στους Μαχητές, Σάρας Εσκενάζυ, ενώ όπως είπε, βγήκαν και ραντεβού μετά το παιχνίδι.

Η ίδια πάντως είχε άλλη άποψη. Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Φτιάξε καφέ να στα πω", δήλωσε στεναχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει και παραδέχτηκε πως έκανε unfollow από το instagram τον Πάνο Αργιανίδη που την απογοήτευσε

"Με τον Πάνο δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, απλά δεν σου κρύβω ότι πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Πάνο. Γιατί με όλα αυτά τα παιδιά πιστεύω ότι έχουμε ζήσει κάτι μοναδικό. Τουλάχιστον για εμένα και πως το έζησα εγώ. Και είναι αστείο να λες τέτοια πράγματα για φλερτ ή για δήθεν ραντεβού. Γενικά από την οικογένεια μου δεν έχω μάθει να μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύδω ή να ασχολούμαι με το καθετί που ο καθένας έτσι απλά μπορεί πει.

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει. Αλλά είτε στην περίπτωση του Πάνου είτε σε μελλοντικές που μπορεί να έρθουν, επιλογή μου είναι να προχωράω παρακάτω και να αφήνω τον κόσμο να κρίνει το τι είναι αλήθεια και τι όχι. Φυσικά έχω στεναχωρηθεί και φυσικά το ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύσω κάποιον, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον αποφύγω κιόλας. Για αυτό και επέλεξα ότι δεν θα τον ακολουθώ πια στο Instagram. Όχι σαν τιμωρία φυσικά. Απλά ήθελα να περάσω ένα μήνυμα με το δικό μου τρόπο για να καταλάβει το λάθος του. Και το κατάλαβε πιστεύω", ήταν τα λόγια της Σάρας.

24MEDIA NETWORK