Η σέξι φωτογραφία που έκανε... τούρμπο άσο της Serie A!

Είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής να παρέμβει.. δημόσια στον λογαριασμό της αγαπημένης του στα social media λόγω σέξι φωτογραφίας που ανέβασε; Διαβάστε το story...

Η σέξι φωτογραφία που έκανε... τούρμπο άσο της Serie A!

O Aντρέα Πετάνια δεν είναι απλά ένας αξιόλογος νεαρός στράικερ που από την περασμένη σεζόν φοράει τη φανέλα της Αταλάντα αλλά και ένας παίκτης που... τραβάει τις ωραίες γυναίκες δίπλα του και αυτό το μαρτυρούν οι τελευταίες κατακτήσεις του.

Η Αλεσάντρα Κιοντίνι ήταν η σύντροφος που είχε στο πλευρό του μέσα στο 2017 ενώ από το καλοκαίρι και μετά εκείνη που τον έχει "κερδίσει" είναι η Μικέλι Σάντερ, με το ζευγάρι μάλιστα να επιλέγει πριν λίγες ημέρες να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους.

Βέβαια, τώρα που είναι μαζί και επίσημα ο 22χρονος στράικερ των "μπεργκαμάσκι" δίνει ακόμα περισσότερη σημασία στη "δράση" της αγαπημένης του στο Instagram (έχει πάνω από 60.000 followers) και αυτό το έδειξε στην τελευταία ανάρτησή της.

Το άσπρο διάφανο πουκάμισο με το οποίο φωτογραφήθηκε δεν "τρέλανε" τον Πετάνια, ο οποίος της ζήτησε να καλύψει τα... επίμαχα σημεία!

Η σέξι φωτογραφία που έκανε... τούρμπο άσο της Serie A!

News 24/7

24MEDIA NETWORK