Η ζωή του Ράμος έγινε τραγούδι! Τρέμε... Eminem

Ισπανός ποδοσφαιριστής ο ένας, Αμερικανός ράπερ ο άλλος. Μεταξύ τους δεν έχουν καμία σχέση. Τι κοινό όμως μπορεί να έχει ο Ράμος που να τον ενώνει με τον Eminem; Η απάντηση δόθηκε από τον ίδιο τον άσο της Ρεάλ (VIDEO).

Η ζωή του Ράμος έγινε τραγούδι! Τρέμε... Eminem
AP IMAGE

Ο Σέρχιο Ράμος έχει "πατήσει" τα 32 και του μένουν ακόμα κάποια χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας σε υψηλό επίπεδο. Πάντως, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρέπει να "σκάει" και πολύ, όταν η "ένδοξη" πορεία του στη μπάλα, έρθει κάποια στιγμή στο τέλος της.

Ο Ισπανός αμυντικός γνωρίζει ήδη το επόμενο επάγγελμα της ζωής του και φροντίζει από τώρα να το μοιράζεται στους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας βίντεο σχετικά με αυτό. Και ποια θα είναι η νέα δουλειά του Ράμος; Η απάντηση είναι "ράπερ", κάτι που τον "χρίζει" αυτόματα συνάδελφο του Eminem.

Μπορεί το συγκεκριμένο είδος μουσικής να καθιερώθηκε από μαύρους τραγουδιστές, όμως ο λευκός Αμερικανός χιπ-χόπερ ήρθε τη δεκαετία του '90 να το αλλάξει αυτό. Τώρα, ο Ράμος, ως άλλος Eminem, πήρε το μικρόφωνο και ηχογράφησε το πρώτο δικό του τραγούδι.

Το κομμάτι που ανέβασε στο Instagram ονομάζεται "ΣΡ4" και προκύπτει από τα αρχικά του ονόματός του και τον αριθμό της φανέλας του στη "Βασίλισσα" και αναφέρεται στη ζωή του και τα βιώματά του, από τη γέννησή του μέχρι το σήμερα. Οι στίχοι και η μουσική ανήκουν στον ίδιο.

Όπως ενημέρωσε ο Ράμος, το τραγούδι κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και μπορεί οποιοσδήποτε να το κατεβάσει. Αν πάντως γνωρίσει τεράστια επιτυχία, τότε σίγουρα η θέση του Eminem θ' αρχίσει να... τρέμει με τον Ράμος να εισβάλει και στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK