Αλλαγή σελίδας για τους Μπακς

Θα επέλθει άραγε η επιθυμητή αγωνιστική ανάκαμψη;

Αλλαγή σελίδας για τους Μπακς

Μόλις λίγους μήνες έμεινε στον πάγκο ο κόουτς των "Ελαφιών",Έιντριαν Γκρίφιν και αναπόφευκτα έρχονται ανακατατάξεις στο εσωτερικό της ομάδας.

Παρά το στατιστικά-υπερασπιστική γραμμή του Γκρίφιν με ρεκόρ 30-13 και το γεγονός πως βρίσκονται στην δεύτερη θέση της Ανατολή, πίσω μόνο από τους Μπόστον Σέλτικς, υπήρξε εν τέλει διαζύγιο. Ο κύριος λόγος της απομάκρυνσής του ήταν η αγωνιστική εικόνα που αρκετό καιρό παρουσίαζε στο παρκέ η ομάδα του Γιάννη και δεν θα μπορούσε επ' ουδενί να χαρακτηριστεί θελκτική.

Ο εκλεκτός για να αναδείξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ομάδας των Μπακς αποφασίστηκε πως θα είναι ο Ντοκ Ρίβερς και αυτή την στιγμή βρίσκονται σε διαπραγμάτευση οι δύο πλευρές. Ο Ντοκ Ρίβερς αποτελεί από τους πλέον έμπειρους προπονητές στο NBA, με την καριέρα που ξεκινά πίσω στο 1999 από το Ορλάντο και τους Μάτζικ. Ακολούθησαν δύο πολυετείς θητείες σε Μπόστον Σέλτικς (2004-2013) και Λος Άντζελες Κλίπερς (2013-2020), ενώ τελευταίος σταθμός της μπασκετικής του σταδιοδρομίας ήταν οι Φιλαντέλφια Σίξερς (2020-2023).

Αναμφίβολα πρόκειται για μια καλή περίπτωση αλλά έχει να επωμιστεί ένα τεράστιο βάρος και καλείται να τα φέρει εις πέρας μιας και οι στόχοι και οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές για την ομάδα των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK