Από "πρωταθλήτρια" Ευρωπαϊκών τίτλων στον κίνδυνο του υποβιβασμού

Η κάτοχος των περισσότερων Europa League είναι αντιμέτωπη με ένα άσχημο ενδεχόμενο, ξένο για εκείνη.

Από "πρωταθλήτρια" Ευρωπαϊκών τίτλων στον κίνδυνο του υποβιβασμού

Η Σεβίλλη, μια ομάδα που έχει κατακτήσει εφτά φορές το Europa League, βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη και το μέλλον της δείχνει δυσοίωνο.

Τι και αν κατέκτησε τον τελευταίο Ευρωπαϊκό της τίτλο την περσινή σεζόν κόντρα στην Ρόμα του Μουρίνιο; H οι "Σεβιγιάνοι" βρίσκονται σε πτωτική πορεία με κανένα σημάδι ανάκαμψης στον ορίζοντα. Πρόσφατο παράδειγμα η πολύ άσχημη ήττα από την Χιρόνα με 5-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Ακόμη και η μεγάλη επιστροφή του Σέρχιο Ράμος ώστε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε δεν φαίνεται να αποπνέει υγεία, με αρκετούς φιλάθλους να "γκρινιάζουν" και σε εκείνον με τον ίδιο να ζητά τον σεβασμό.

Άξιο αναφοράς είναι πως Η Σεβίλλη έχει αλλάξει από την αρχή της χρονιάς τρεις προπονητές έχοντας κατορθώσει να κερδίσουν μόνο τρεις φορές.

Η Σεβίλλη πλέον δεν έχει λαμβάνειν χρήματα από την Ευρώπη και σε συνδυασμό με τα μεγάλα συμβόλαια αρκετών παικτών και τα χρέη που ανέρχονται κοντά στα 100 εκατομμύρια δημιουργείται ασφυκτική πίεση. Τα πράγματα δείχνουν ζόρικα καθώς απ' ότι φαίνεται δεν θα υπάρξει ενίσχυση μεταγραφικά επομένως πρέπει να βρεθεί λύση με το υπάρχον ρόστερ.

Οπως και να έχει, είναι λογικό η ομάδες να κάνουν τον κύκλο τους και αυτό να επιφέρει μεταπτώσεις στο αγωνιστικό και όχι μόνο. Παρόλα αυτά, το να κατακτάς Ευρωπαϊκό κύπελλο και να παλεύεις να αποφύγεις το υποβιβασμό την επόμενη χρονιά είναι αρκετά σπάνιο και προϋποθέτει ειδική διαχείριση ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK