Αθλητικός Διευθυντής στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Ρισάρλισον

Ο Φιλίπο Γκιράλντι ανακοινώθηκε από την Νότιγχαμ Φόρεστ ως Αθλητικός Διευθυντής. Είναι αυτός που ανακάλυψε τον Ρισάρλισον κι έφερε πολλά χρήματα στα ταμεία της Γουότφορντ.

2JY0FTE Richarlison #9 of Tottenham Hotspur during the gameduring the UEFA Champions League match Tottenham Hotspur vs Marseille at Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom, 7th September 2022

(Photo by Arron Gent/News Images)
2JY0FTE Richarlison #9 of Tottenham Hotspur during the gameduring the UEFA Champions League match Tottenham Hotspur vs Marseille at Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom, 7th September 2022 (Photo by Arron Gent/News Images) NEWS IMAGES LTD/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ιταλός είναι ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για τον 48χρονο Φιλίπο Γκιράλντι ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλία, καθώς από το 2012 έως και το 2020 δούλεψε στην Γουότφορντ από δύο διαφορετικά πόστα. Αρχικά, ο Γκιράλντι ήταν ο τσιφ σκάουτ της ομάδας και εν συνέχεια ανέλεβε ρόλο Αθλητικού Διευθυντή για μία τριετία.

Στον Γκιράλντι πιστώνεται η ανακάλυψη του Ρισάρλισον και ο ερχομός του στην Αγγλία. Ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της Νότιγχαμ ήταν αυτός που είδε και έδωσε το ΟΚ για να πληρώσει η τότε ομάδα του 12,4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Φλουμινένσε.

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή αφού ο 25χρονος Βραζιλιάνος "τρέλανε" κόσμο και η Γουότφορντ τον πούλησε αντί 40.000.000 στην Έβερτον κι έπειτα τα "ζαχαρώτα" με 58.000.000 ευρώ στην Τότεναμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φόρεστ έχει ήδη αναρτήσει στον επίσημο λογαριασμό της την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Γκιράλντι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι πατεράδες παικταράδες, οι γιοι;

Ο Ίλισιτς βρήκε ομάδα στο σπίτι του για να "καταπιεί" την κατάθλιψη

Ο Μεχντί Ταρεμί "ξέφυγε" από τα ελληνικά πρωτοσέλιδα και κάνει πατάγο στην Πόρτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK