Aυλαία στο Χόκει

Aυλαία στο Χόκει
Με τη συμμετοχή 144 αθλητών και αθλητριών από 6 χώρες, ανοίγει αύριο Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, στο νεότευκτο Ολυμπιακό Κέντρο Χόκεϊ του Ελληνικού, η αυλαία του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Χόκεϊ επί χόρτου που διοργανώνεται στη χώρα μας. Οι αγώνες που αποτελούν την Αθλητική Διοργάνωση Χόκεϊ θα διεξαχθούν στο κεντρικό γήπεδο της εγκατάστασης και θα αποτελέσουν μια ακόμα ’’πρόβα’’ της «ΑΘΗΝΑ 2004» ενόψει της Διοργάνωσης του Ολυμπιακού Τουρνουά του αθλήματος που θα διαρκέσει 14 ημέρες και θα διεξαχθεί από 14-27 Αυγούστου 2004. Στο Διεθνές Τουρνουά Χόκεϊ θα συμμετάσχουν 4 εθνικές ομάδες ανδρών και ισάριθμες γυναικών, μεταξύ των οποίων και η ελληνική ανδρική ομάδα που προετοιμάζεται για τον κρίσιμο αγώνα μπαράζ της Μαδρίτης με τον Καναδά (στις 18 Φεβρουαρίου), ο οποίος θα κρίνει την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του αθλήματος άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων στην Ολλανδή Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χόκεϊ και μέλος της ΔΟΕ, κ. Els van Breda Vriesman που επισκέφθηκε το κεντρικό γήπεδο. H κυρία Vriesman, η οποία συνοδευόταν από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004», κ. Σπύρο Καπράλο ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της εγκατάστασης και δήλωσε εντυπωσιασμένη.

Στον όμιλο των ανδρών, εκτός της Ελλάδας θα αγωνιστούν τα συγκροτήματα της Ισπανίας, της Μεγάλης Βρετανίας και του Βελγίου, ενώ στον αντίστοιχο των γυναικών θα συμμετάσχουν οι εθνικές ομάδες της Αυστραλίας, της Νότιας Αφρικής, της Ισπανίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Αθλητικής Διοργάνωσης έχει ως εξής:

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου

13:30 - 15:00 Αυστραλία – Ισπανία Προκριματικοί Γυναικών
15:30- 17:00 Μεγάλη Βρετανία - Ισπανία Προκριματικοί Ανδρών
17:30- 19:00 Βέλγιο – Ελλάδα Προκριματικοί Ανδρών
19:30- 21:00 Μεγάλη Βρετανία – Νότια Αφρική Προκριματικοί Γυναικών


News 24/7

24MEDIA NETWORK