Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Το κατάλληλο μέρος για τους επόμενους επιχειρηματίες

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Το κατάλληλο μέρος για τους επόμενους επιχειρηματίες

Ξυπνάς κάθε πρωί, έχοντας ως όνειρο να γίνεις στέλεχος επιχείρησης; Επιθυμείς να διοικήσεις τη δική σου εταιρεία; Έχεις ως βασικό στόχο να εξελίξεις και να «μεγαλώσεις» την επιχείρηση που ίδρυσε η οικογένειά σου; Εάν η απάντηση σ’ ένα από τα παραπάνω είναι «ναι», τότε η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το site του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΕUC).

Ένα από τα πιο σημαντικά ακαδημαϊκά και ερευνητικά κέντρα της Νότιας Ευρώπης, με εμπειρία από το 1961, το οποίο έχει «παντρέψει» την ποιοτική εκπαίδευση και την καινοτομία. Τη θεωρητική κατάρτιση και την επαγγελματική αποκατάσταση. Το υψηλό επίπεδο των διδασκόντων και τη διασύνδεση με την πραγματική οικονομία.

Μάλιστα, η 24media σε συνεργασία με το EUC προσφέρει μία υποτροφία της τάξης του 45% για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων (Master of Business Administration - MBA), δίνοντας την ευκαιρία σ’ έναν αναγνώστη να κάνει επιτέλους το όνειρό του πραγματικότητα, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία εχέγγυα που χρειάζεται για να σταθεί στο σύγχρονο επιχειρείν και να διεκδικήσει με αξιώσεις την επαγγελματική καταξίωση.

Κάνε ΕΔΩ την αίτησή σου

Το 86% των αποφοίτων εργάζεται στον τομέα σπουδών του

Το MBA του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διευρύνει σημαντικά τις ευκαιρίες επιτυχίας και ανέλιξης σε καίριους τομείς της οικονομίας, όπως το εμπόριο, οι υπηρεσίες, οι σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.α. Δεν είναι τυχαίο ότι το 86% -ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό δηλαδή- των αποφοίτων του EUC αυτή την στιγμή απασχολείται στον τομέα των σπουδών του.

Με βασικό όπλο ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό μοντέλο εκμάθησης, το οποίο προετοιμάζει τα μελλοντικά στελέχη των επιχειρήσεων για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες επιταγές του στρατηγικού σχεδιασμού, της επιχειρησιακής διαχείρισης, της διαχείρισης ταλέντου και ανθρώπινου δυναμικού, όπως και της καινοτομίας και ανάπτυξης.

Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία και την άμεση αποκατάσταση όσων έχουν ήδη φοιτήσει και ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών, μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι το EUC «βγάζει» επαγγελματίες, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με τις πλέον σύγχρονες διοικητικές δεξιότητες και γνώσεις, κατανοώντας πλήρως τις επιμέρους πτυχές μιας επιχείρησης.

Κι αυτό, διότι το πρόγραμμα σπουδών είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο, ώστε οι φοιτητές να καλλιεργούν και να εξελίσσουν τις ηγετικές, επικοινωνιακές και αναλυσιακές ικανότητές τους, έχοντας τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε κάθε πιθανή και απίθανη επαγγελματική πρόκληση είτε σε τοπικό είτε σε διεθνές επίπεδο.

Εξ αποστάσεως 18μηνη φοίτηση

Τα μαθήματα του MBA πραγματοποιούνται στην αγγλική και στην ελληνική γλώσσα, με τη διάρκεια των σπουδών να ανέρχεται σε τρία εξάμηνα, δηλαδή σε 18 μήνες. Μάλιστα, έχοντας στο νου τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, με την πανδημία του κορωνοϊού και τους περιορισμούς στις μετακινήσεις, η διδασκαλία γίνεται εξ αποστάσεως.

Η δομή του προγράμματος σπουδών είναι αρκετά απλή και ευέλικτη, γεγονός το οποίο διευκολύνει σημαντικά τον φοιτητή. Υπάρχουν τα μαθήματα του βασικού κορμού (έξι σε αριθμό), τα οποία από κοινού δίνουν 60 μονάδες ECTs, καθώς και η διπλωματική εργασία, η οποία παρέχει ακόμη 30 μονάδες ECTs.

Η ευελιξία έγκειται στο γεγονός ότι εφόσον κάποιος δεν επιθυμεί να εμπλακεί στη διαδικασία της συγγραφής εργασίας, τότε έχει τη δυνατότητα επιλογής τριών επιπλέον μαθημάτων, τα λεγόμενα μαθήματα επιλογής, τα οποία επίσης ισοδυναμούν με 30 μονάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μονάδες του προγράμματος MBA στο ευρωπαϊκό σύστημα μεταφοράς και συσσώρευσης ακαδημαϊκών μονάδων (ECTS) είναι 90, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να κατοχυρώσει τα ακαδημαϊκά του προσόντα και την περίοδο των σπουδών του, σε περίπτωση που θελήσει να μεταβεί σ’ άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ικανοποιημένο το 96% των φοιτητών

Μόλις ο φοιτητής ολοκληρώσει τον 18μηνο κύκλο σπουδών, τότε θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση εργασίας ανάμεσα στην ελίτ του σύγχρονου επιχειρείν, έχοντας ένα ευρύ περιθώριο επαγγελματικών ελιγμών. Από την εταιρική διοίκηση και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού έως την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Και από τις νεοσύστατες και νεοφυείς επιχειρήσεις έως τους κυβερνητικούς και ημικρατικούς οργανισμούς.

Όλα αυτά συμβάλλουν στο εντυπωσιακό γεγονός το 96% των συνολικά 20.000 αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου να δηλώνει απολύτως ικανοποιημένο από τις σπουδές του, οι οποίες κατατάσσονται στις κορυφαίες 101+, με βάση την κατάταξη των «Times Higher Education του University Impact Rankings» για το 2020.

Εάν θέλετε να διεκδικήσετε την υποτροφία της 24media και να πάρετε μια πρώτη άποψη από την υψηλού επιπέδου και άρτια εκπαίδευση που παρέχει το EUC, τότε δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε από το να επισκεφτείτε την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα, να υποβάλλεται την αίτησή σας και να διεκδικήσετε το όνειρό σας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK