Γκόλφ: Καρδιακό επεισόδιο για Toms

Γκόλφ: Καρδιακό επεισόδιο για Toms

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο του Pittsburgh ο γκολφέρ David Toms την Παρασκευή το απόγευμα, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο την ώρα που αγωνιζόταν στον πρώτο γύρο του 84 Lumber Classic. Ωστόσο θα λάβει κανονικά μέρος στο επερχόμενο τουρνουά, President’s Cup.

Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση στον 38χρονο Toms, μέχρι να αποθεραπευτεί τελείως. Εξάλλου, η περίπτωση του δεν ήταν ζωής και θανάτου, αφού το πρόβλημα μπορεί να γιατρευτεί με φαρμακευτική αγωγή ή με εγχείρηση. O γκολφέρ David Toms είναι τέταρτος στο PGA Tour, ενώ καταλαμβάνει την 11η θέση στον κόσμο.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Toms αισθάνθηκε έντονους ασφυκτικούς πόνους στο στήθος, δυσκολευόταν να αναπνεύσει και μεταφέρθηκε με νοσοκομειακό στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Η περίπτωσή του, αν και χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, υπεβλήθη στις κατάλληλες εξετάσεις ενώ οι γιατροί του χορήγησαν ειδική φαρμακευτική αγωγή και του έδωσαν εξιτήριο.

“Έπιανε συνεχώς το στήθος του και δυσκολευόταν να αναπνεύσει κατά την διάρκεια του αγώνα. Με τρόμαξε πολύ όταν σωριάστηκε στο έδαφος. Έχασα τον κόσμο όλο” τόνισε ο συμπαίκτης του Shaun Micheel.

News 24/7

24MEDIA NETWORK