Γυμναστική: Αγωνίας συνέχεια για Ταμπάκο

Γυμναστική: Αγωνίας συνέχεια για Ταμπάκο
Από εβδομάδα σε εβδομάδα μετατίθεται η τελική απόφαση της ΔΟΕ για το αν θα δοθεί τελικά η wild card στον Δημοσθένη Ταμπάκο, ώστε να μπορέσει ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Σίδνει να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ο προπονητής του παγκόσμιου πρωταθλητή στους κρίκους, Αλέκος Ιωακειμίδης δεν κρύβει, ότι οι συνεχείς αναβολές αυξάνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία του ίδιου και του αθλητή του:

«Στην αρχή μας είχαν πει ότι θα ξέρουμε μέχρι τις 15 του μηνός, τώρα μας λένε ότι η απόφαση θα έχει ανακοινωθεί μέχρι τις 20. Η αγωνία κορυφώνεται όσο δεν έχουμε νέα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από το να περιμένουμε. Υπάρχει μια διάχυτη αισιοδοξία ότι ο Δήμος θα καταφέρει τελικά να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς, αλλά εμείς θέλουμε να ανακοινωθεί και επίσημα για να χαρούμε».

Η συνεχής αναβολή της τελικής απόφασης επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και τον τελικό καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος του Ταμπάκου:

«Είμαστε με δεμένα χέρια... Από την στιγμή που δεν ξέρουμε αν ο Δήμος θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, δεν έχουμε την δυνατότητα να προσαρμόσουμε και ανάλογα το αγωνιστικό μας πρόγραμμα. Ανάλογα με την απόφαση θα κανονίσουμε σε ποια γκραν πρι και σε ποια διεθνή τουρνουά θα πάρουμε μέρος» κατέληξε ο Ιωακειμίδης.

Ο Ταμπάκος μαζί με τον προπονητή του βρέθηκαν σήμερα (Δευτέρα) στον Βόλο για να τιμηθούν από τον δήμαρχο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK