Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου

Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου

Mπάσκετ...

Ντέρμπι αιωνίων χωρίς ανάσα. Η συγκυρία είναι απίστευτη για το μπάσκετ καθώς την ίδια ημέρα μέσα σε τέσσερις ώρες θα διεξαχθούν τα απόλυτα ντέρμπι του ελληνικού αθλητισμού. Το σχέδιο της ομοσπονδίας του μπάσκετ, την Κυριακή το βράδυ, τοποθετεί τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Πυλαία την Πέμπτη σε διαδοχικές ώρες από τις 19.00. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς καλύτερο ξεκίνημα για την χρονιά από τους προημιτελικούς ανάμεσα στους τέσσερις(από τους πέντε) μεγάλους του μπάσκετ.

Ποδόσφαιρο...

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Καστοριάς. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, οι "γουναράδες" επικράτησαν του Πανσερραϊκού με 2-0. Νέα ήττα για Αρη, αυτή τη φορά από τη Νίκη στο Βόλο. Στην κορυφή και η Κέρκυρα, 1-0 τον Εθνικό Αστέρα.

Μετά την Ουκρανία η οποία πρώτη είχε εξασφαλίσει θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πέραν της οικοδέσποινας, τo παζλ των προκριθέντων ομάδων συνέθεσαν το Σάββατο το βράδυ οι Ολλανδία, Αγγλία, Πολωνία, Ιταλία, Κροατία, Πορτογαλία και κατά 99,9% η Σουηδία, αφού θα πρέπει να χάσει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της από την Ισλανδία και παράλληλα η Τσεχία να κερδίσει με διαστημικό σκορ στην Φινλανδία. "Σφαγή" γίνεται στον 4ο όμιλο με τις Γαλλία, Ελβετία, Ιρλανδία και Ισραήλ να έχουν βγάλει τα κομπιουτεράκια και να κάνουν υπολογισμούς. Μία από τα ίδια στον έβδομο όμιλο, αφού η Σερβία, Βοσνία και Ισπανία θα περιμένουν μέχρι τέλους για να δουν ποιες θα κάνουν το 1-2. Στα μπαράζ βρίσκεται η Νορβηγία, ενώ η Ρουμανία έχει χάσει πολλές ελπίδες και το μόνο που έχει να κάνει είναι να απευθυνθεί στον...Υψιστο.

Δεν ήταν πολλές οι συγκινήσεις την Κυριακή το βράδυ στο "Στάυρος Μαυροθαλασσίτης". Αιγάλεω και ΟΦΗ δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες και τελικά έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Παρήγορο στοιχείο τα πολλά παιδιά που βρέθηκαν στη νέα μαθητική εξέδρα των γηπεδούχων.

... και βόλλεϋ

Πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 3-0 ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Λαμίας, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος Α1 βόλεϊ. Κατά διαστήματα δύσκολες ώρες πέρασε στο Κατσάνειο και ο Ηρακλής, φτάνοντας όμως τελικά στο 3-1 επί του Πανερυθραϊκού


Ενημερωθείτε αναλυτικά για την αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλλεϋ στο σχετικό link.

News 24/7

24MEDIA NETWORK