Η Γουλβς βρήκε προπονητή και δεν είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι πελάτης του Ζόρζε Μέντες

Η αγγλική Γουλβς βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε αναζήτηση προπονητή. Φλέρταρε με τον Πέδρο Μαρτίνς, δεν συνεργάστηκε εν τέλει μαζί του ωστόσο η επιλογή της είναι εκ νέου από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο διάσημος ατζέντης του Ρονάλντο, Μέντες JOEL RYAN/INVISION/AP

Φαίνεται πως ο φάκελος προπονητή κλείνει για την Γουλβς με την ομάδα της Premier League να καταλήγει στο εκλεκτό. Πρόκειται για τον Ζουλέν Λοπετέγι ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Σεβίλλη.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, τα έχουν βρει σε όλα ωστόσο οι ανακοινώσεις αναμένονται την Παρασκευή, καθώς ο Λοπετέγι αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα και πρέπει να μείνει κάποιες μέρες παραπάνω στην πατρίδα του.

Το προηγούμενο διάστημα και ο Πέδρο Μαρτίνς φερόταν ως ένας εκ των βασικών στόχων της Γουλβς. Τα ρεπορτάζ τόνιζαν πως οι δύο πλευρές είχαν βρεθεί και σε διαπραγματεύσεις χωρίς να εν τέλει να συνεργαστούν. Για την ιστορία ο Πέδρο Μαρτίνς μετά έφτασε κοντά στην Χαλ, αλλά η δεδομένη για πολλούς συμφωνία δεν προχώρησε ποτέ αφού οι εμπλεκόμενοι δεν τα βρήκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λοπετέγι το 2019/2020 είχε κατακτήσει το Europa League με τους Ανδαλουσιανούς, ενώ έχει και δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την εθνική Ισπανίας Κ21 και Κ19. Παράλληλα, ο Λοπετέγι εκπροσωπείται από τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έχει μεγάλη επιρροή στους Λύκους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK