Ιστιοπλοϊα: Αισιόδοξα τα αδέλφια Παναγιωτίδη

Ιστιοπλοϊα: Αισιόδοξα τα αδέλφια Παναγιωτίδη
Το Γιούρολιμπ της Αθήνας είναι το πρώτο αγωνιστικό στοίχημα των αδερφών Παναγιωτίδη για την φετινή χρονιά. Ο συγκεκριμένος αγώνας περιλαμβάνεται στην λίστα των αγώνων που προσμετράνε για την διεκδίκηση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

«Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό θα αποδειχθεί κατά την διάρκεια του αγώνα» τόνισαν οι Γιώργος και Αλφόνσο Παναγιωτίδης και συμπλήρωσαν:

« Είμαστε άριστα προετοιμασμένοι, καθώς από την αρχή της χρονιάς είχαμε βάλει ως στόχο την συμμετοχή μας στο Γιούρολιμπ. Η συμμετοχή στην κλάση 49er είναι μεγάλη, καθώς θα τρέξουν περίπου 30 σκάφη, ενώ θα υπάρχει και έντονος συναγωνισμός ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα. Δεν θέλω να λέω πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση».

Τα αδέρφια Παναγιωτίδη θα αγωνιστούν στο Γιούρολιμπ της Αθήνας με καινούργιο σκάφος:

«Από τις προπονήσεις σίγουρα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές και ελπίζω ότι θα είμαστε ικανοποιημένοι και μετά τον αγώνα. Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα, όπου παίζουν ρόλο διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες, για αυτό και κανείς δεν είναι ποτέ σίγουρος τι θα συναντήσει κατά την διάρκεια μιας ιστιοδρομίας» κατέληξαν οι Γιώργος και Αλφόνσο Παναγιωτίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK